1. Mehed on emotsionaalsed. See ei tähenda, et nad multifilme vaadates nutma puhkeksid, kuid siiski — ka neil on tunded!

2. Kui mees ütleb sulle, et sa näed meigita hea välja, siis ta ka mõtleb seda. Ta ei vaja loengut selle kohta, kui “kole” sa oled. Kui ta ei arvaks, et sa hea välja näed, siis ta ka ei ütleks seda.

3. Ka mehed võivad orgasme teeselda. Vahel on parem lihtsalt öelda, et ta on liiga purjus kui halva sooritusega esineda.

4. Ja nad lausa vajavad, et sa orgasmini jõuaks. Sellepärast nad nii tulihingeliselt üritavadki. Ja võib-olla ka küsivad sada korda, et kas sa oled juba tulnud. Ära siis solvu.

5. Väljas pissimine on nende jaoks lihtsalt tore. Ja palju lihtsam.

6. Vahel tunduvad mehed ennast täis, kuid tegelikult üritavad nad nii lihtsalt oma ebakindlust peita. Loomulikult on palju mehi ka egotsentrilised põmmpead, kuid siiski — leidub ka õrnemaid hingi.

7. Ka neil on oma keha suhtes kompleksid. Võib-olla häbeneb ta oma kiitsakaid õlgu või ülimalt peenikesi jalgu. Sa ei ole igatahes ainuke, kes end vahel peeglist vaadates natukene pead vangutab!

8. Ta ei karda püsivat suhet. Mees pigem otsib seda.

9. Jah, ta teeb üksiolles rumalaid asju. Pea lihtsalt meeles, et mehed jäävadki lasteks. Ja see on ju omamoodi tore!

10. See, et ta end su perekonnas mugavalt ei tunne, ei tähenda, et ta neid vihkab. Anna talle aega, me kõik vajame natuke harjumist. Ära sunni!

Allikas: Redbook Magazine