1. Korista!

Sõna otseses mõttes — tee ruumi puhtusele ja korrale. Sa pead loobuma mõnest oma räpasest harjumusest. Paljudel meist on mõni häiriv komme, mis partnerit närvi ajab. Näiteks jätad sa oma sokke või särke vedelema või ei pane jalanõusid korralikult ukse kõrvale. Paranda end!

2. Sotsiaalmeediahullus

Aeg ajalt on armsate jäädvustuste jagamine täiesti aktsepteeritav, aga kui sa iga päev oma eelmise õhtu romantilisi pilte üles topid, siis muutud kiiresti kõigi jaoks häirivaks.

3. Emme-jutud

Ema, kes peseb ja triigib pesu ning jagab vahel ka moenõu, on täitsa tavaline. Kui sa aga hakkad oma kaaslasele iga asja peale ütlema, et peaksid oma emaga nõu pidama, siis annad ainult tülidele hagu juurde.

4. Olematud kulinaarsed oskused

Poolfabrikaadid jäägu minevikku. Sa lihtsalt pead aja jooksul oma kulinaarseid oskuseid arendama. Ka õhtusöögid võivad igavaks muutuda.

5. Pikad õhtud tööl

Jah, sa võid seda teha siis, kui see on tõeliselt vajalik ja muudmoodi ei saa. Küll aga ei ole enam tööl niisama aja viitmine ja meelelahutusuudiste lugemine vabandatav. Mine koju, su kallim ootab sind.

6. Enese ületähtsustamine

Hinga nüüd sisse ja välja — lase lahti mõttest, et sa oled maailma naba ja tõeline jumala kätetöö. Jah, kindlasti on sul ülimalt ägedaid omadusi, kuid nendega ei maksa kogu aeg uhkustada. Jäta oma armsamale ka ruumi.

7. Eksiga sõbrustamine

See ei too kunagi head. Lase oma endisest nüüd lõplikult lahti.

8. Jäta ekstravagantsused minevikku

Ära oota kogu aeg oma kallimalt aina suuremaid ja uhkemaid üllatusi. Õpi hindama ka pisiasju — näiteks hommikusi naeratusi või õhtuseid kallistusi. Need on palju väärtuslikumad kui säravad ehted ja uhked kasukad.

9. Mõtle enne, kui ütled

Nüüd on aeg hakata mõtlema ka selle peale, mida sa oma parimale sõbrannale või sõbrale räägid. Ta ei pea absoluutselt KÕIKE teadma. See ei tee tema elu rikkamaks, võib-olla tekitab ainult sulle probleeme juurde. Sa ju tead, et juttudel on komme ringi käima hakata..

10. Detektiivi mängimine

Käes on viimane aeg oma kallimat usaldama hakata. Kui sa ikka veel Sherlockit mängid ja tema telefonis ringi luusid, siis kas sa ikka oled õige inimesega koos?

Allikas: iDiva