Parim lugu saab endale 6 klaasist ja ühest pudelist koosneva ilusa ja isikupärase nõudekomplekti ning keskajast inspireeritud Lillede keele kaardid, mille abil oma kallima või salapärase armastatuga flirtida. Lisaks peaauhinnale loosime kõigi osalejate vahel välja veel kaks komplekti lilleflirdi kaarte. Auhinnad loosime välja 19. veebruaril.

Lillede keel ehk lilleflirdi kaardid

See on mäng mehe ja naise vahel, juba keskajal algust sai. Võis juhtuda, et inimesega, keda kalliks pidasid, oli suhtlemine kas mingil moel raskendatud või suisa keelatud. Sinu kallim võis olla teisest seisusest või näiteks täiesti vastukarva sinu vanematele. Neid põhjuseid, miks armsamad omavahel suhelda ei tohtinud oli palju. Appi tõttasid lilled!

Lillede abil sõnumite saatmine oli nii salapärane ja isiklik asi, et sellest keegi teine teada ei saanud. Tihtipeale võisid “vestlused” minna ka siivutuks või suisa häbituks ja öelda sai selliseid asju, mis muidu üle huulte tulla ei tahtnud. Mehed, kes võibolla polnud nii head sõnasepad, said lilledega saadetute sõnumite kaudu välja öelda seda, mida muidu ei julgetud. Kogu ilus armusuhe võis tänu lilledele tõeks saada!

Ka tänapäeval saab oma tundeid ja mõtteid väljedada lillede keeles. Mõtle vaid — mis tundeid tekitab neius see, kui härra kaunite punaste roosidega ukselävele seisab? Või kui mõni kaunitar sõbrapäeval ootamatult salajaselt austajalt lillekibu saab? Elevus ja põnevus on garanteeritud! Et teada saada, mida lilled tähendasid on Olde Hansa kokku kogunud tervelt 80 erineva lille tähenduse ja need kaartidele kirja pannud ning sellest mängu teinud.

Olde Hansa käsitsivalmistatud nõud on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks. Kuigi tegu on käsitsi valmistatud esemetega, on need väga vastupidavad ning kannatavad nii nõudepesumasinat kui ka ahju. Kõik tooted on tehtud kesgaegsete leidue eeskujul näiteks on klaasnõudele panud nupud või jooned, et klaas rasvaste näppude vahelt maha ei libiseks.

Krambude on oma tootevalikut kõvasti laiendanud. Lisaks klaasile ja keraamikale on meil suur valik käsitsi valmistatud seepe, küünlaid ning nahkseid vöökotte ning sepiseid. Pimedat ja külma aega aitavad mööda saata mõnusad lõhnaküünlad ning vürtsid millega häid jooke saab kokku segada. Kogu tootevalikuga saab tutvuda meie Krambude poes Vana Turg 1 või kellel liiga pikk maa tulla, saab meelepärased tooted kodus välja valida uuest veebipoest www.krambude.com.