Loe ja vaata Cosmo mainumbrist:
• Cosmo kaanestaar: väsimatu Madonna

• Miks telesarjad meid tõmbavad?

• Põnev seksistatistika

• Ära semmi korterikaaslasega

• Head aega, lõpmatu jokutamine!

• Kui ta on edukam kui sina

• Kas sind ohustab läbipõlemine?

1. Iga kord, kui teineteist tutvustate, leiab aset piinlik vaikus. Miski ei ütle “see on keeruline” paremini kui pomisemine: “See on mu… ee… Tom.”

2. Kuum kutt küsib su telefoninumbrit, aga sa tunned end seda andes imelikult. Kui väldid targa ja toreda noormehe lähenemiskatseid oma n-ö peika pärast, on aeg teie suhte staatus kindlaks määrata.

3. Lisaks oma hambaharjale sinu vannitoas on ta jätnud su juurde ka paari puhtaid boksereid, raseerimisvahendid ja… xBoxi komplekti?! Ta on peaaegu nagu su korterikaaslane, aga tunned end siiani tegelikult vabana.

4. Tunneksid tema varustuse vaevata ära, aga mõtled, kas sama käib ka teiste tüdrukute kohta. Sul on täielik õigus teada saada, kas ta magab veel kellegagi või mitte.

5. Te olete viimased üheksa kuud kõik nädalavahetused koos veetnud, v.a kui ta vanemad olid linnas. Loomulikult, tema emaga kohtumine tundub hirmuäratav, aga kas ka peale üheksat kuud? Kuna selle aja jooksul oleks jõudnud tegelikult nii abielluda kui ka lahku minna, suudad kindlasti välja selgitada, mis teie vahel toimub.

KUIDAS SEDA JUTTU TEGELIKULT ALUSTADA…

OLED VALMIS? 

Pea meeles: see, et tahad teada, mis seisus teie suhe on, ei muuda sind klammerdujaks ega hullumeelseks. See lihtsalt tähendab, et soovid aru saada, kas võid ka teistele kuttidele oma telefoninumbrit jagada või ei.

Enne kui alustad…

Selgita välja, mida sa tahad ja ei taha.
Kui suhte defineerimine oleks ainult sinu otsustada (mida see loomulikult ei ole), millised oleksid sinu ootused? Isegi siis, kui sa ei taha suhet sildistada, alusta vestlust teadmisega, milleks sa oled valmis ja milleks mitte. Kui teie stsenaariumid ei ühti (näiteks tema tahab avatud suhet ja sina kindlat püsisuhet), pead olema valmis temast lahti laskma.

Olge kained ja täielikult riides.
Peale paari klaasikest veini võib vestluse alustamine tunduda kordades kergem, aga napsisena on sinu emotsioonid ägedamad, mis muudab asja ainult hullemaks. Sama käib ka seksijärgse vestluse kohta. Alasti teineteise kaisus olles võiksite pigem arutada, kus te ärgates hommikust sööte, mitte seda, kas ta on valmis olema sinu kaaslane su pool-õe pulmas augustikuus.

Asu kohe asja kallale.
Teie suhte määratlemiseks on olemas ainult kaks inimest: sina ja tema. Seega, ära käitu teiste soovituste järgi ega blogi sellest ning hoidu tema sõprade küsitlemisest ja horoskoobi järgi tegutsemisest – lihtsalt uuri temalt. Võib küll tunduda ahvatlev pisut eeltööd teha, aga lõppude lõpuks saad vastuse ikkagi ainult temaga ausalt rääkides.

Vestluse ajal…

Ole otsekohene.
“Kavalad vihjed ei tööta kunagi,” teatab Margret (23). (“Oh, kummaline, see R.S.V.P kaart teatab, et kaaslased on teretulnud. Hmm…”) Vestlust alustades peaksite mõlemad teadma, mis jutuajamine teid ees ootab.

Ole mänguline.
Pole põhjust muuta seda vestlust ekstra tõsiseks, öeldes: “Me peame rääkima.” Alusta hoopis naljaga, nagu: “Mis tundub mõnus ja meeldiv, aga samas totaalselt segadusse ajav? Meie suhe!”

Ütle, mida tahad öelda.
Käes on aeg end selgelt väljendada! Kui sina olid teema algataja, ole esimene ja selgita oma tundeid – sel juhul ei takista sind tema jutt. Loomulikult tekitab kiusatust esmalt tema mõtteid kuulda, aga sel juhul võid lõpetada tulemusega, mis sulle tegelikult üldse ei sobi.

Kuula.
Kui oled valmis teda kuulama, annab ta sulle tõenäoliselt ausa vastuse. Pea meeles: lihtsalt seetõttu, et tahad teie suhtest rääkida, ei pea kõik olema mustvalge. Püüa veenduda, et kui jätkate, oleksite samal lainel.