1. Kultuuride kokkupuude
Kuna eestlased on kõik üles kasvatatud “Sipsiku” vaimus, on välismaalasest kallimaga eriti vahva lapsepõlvemälestustest kõneleda ja neid võrrelda ning niiviisi tutvustada armsamale ka enda kultuuri.

2. Kirg
Teadagi on eestlased voodis tuimad nagu tammepakud, naised veelgi enamat. Aktiivsust voodis tuleb neilt nagu tangidega välja kangutada ja rollimänge võibki ootama jääda. Muust rahvusest naine on piisavalt enesekindel ning julgeb isegi anaalseksi teha, isegi kui see otseselt tema lemmikute hulga ei kuulu. Ta ratsutab oma armsamat voodis nii, et jätab elukutselised ratsanikud ka häbisse.

3. Alkoholi tarbimine
Alkoinfo.ee andmetel joob iga neljas naine end purju vähemalt korra nädalas, pooled naistest vähemalt korra kuus. Euroopas oleme me vägijoogi tarbimiselt esirinnas, seega miks leppida kaasaga, kes pigem kulutab enda aega ja raha alkoholile kui oma kõige kallimale?!

4. Töötasusid kõrvutades on välismaa naine targem
Kindlasti olete mõnest naiste poolt kirjutatud artiklist lugenud järgmist "Eestis on miinimumpalk vaid 500 eurot kuus, Luksemburgis on see aga neli korda kõrgem, rääkimata keskmisest, mis näiteks Šveitsis on suisa 4500 euro tuuri. Seega miks leppida vähemaga, kui saab ka rohkem?" Välismaa naised ei ole pooletoobised ja teavad, et nt Šveitsi elukallidus on ka mitmetes kordades suurem Eesti omast. Šveitsi 4500 on sama mis Eesti keskmine palk ja ei välismaa naine teab, et elatustase on suhteline ning sõltub täiesti kohalikust hinnatasemest.

5. Need ilusad silmad
Üle poole maailma rahvastikust on pruunisilmsed, ometigi kohtab Eestis tänaval enamasti siiski seasilmseid rohekas-sinakate iiristega inimesi. Rosinasilmad on aga paljude meelest hoopiski kaunimad ja sügavamad, neisse võiks lausa uppuda!

6. Intelligents
Nagu ühes tõsielu seriaalis öeldi, Kas Eestimaa on tõesti nii ilus vääää. Eesti naine ja Perekooli foorum ajab ahastama. Sakslasest sõbraga baari minnes küsivad eesti naised temalt esimese asjana, kas teeksid joogi välja ja hakkavad seejärel jahvatama, kui hirmus elu on, kuna mehed ei taha enam üldse naisi üleval pidada ja kui kalliks on läinud juuksepikendused ning käekoti koeradele soengute lõikamise teenus.

7. Tervislikkus
Eesti meeste eeldatav eluiga on võrreldes Euroopa sookaaslastega üks madalaim. Naiste suurte nõudmiste tagajärjel on meeste tervised töörügamisest nii pekki keeratud, et oleme eluea statistikas Slovakkia järel teised. Enesetappudelt on mehed Euroopa Liidus 5. kohal. Niisiis miks leppida ülinõudlike naistega, kes on kui täitmatud ja kelle nõudmistel pole otsa ega äärt.

8. Keeleõpe voodis
Kuigi armastuse keel on universaalne, saate kallimaga teineteisele õpetada oma emakeelseid meelitusi ning siis neid teineteisele sosistada. Lisaks on sängis hullates keele õppimine ju kõige lõbusam viis uusi teadmisi omandada!

Hea lugeja, mida arvad sina? Kas pigem on mõistlik valida partner endaga samas keele- ja kultuuriruumist või on tõepoolest välismaal rohi rohelisem?