Naine number 1:

"Ideaalne mees — puhas, stiilsete riietega, hea huumorisoonega, ülirikas, väga truu, hoolitsev, tähelepanelik, intelligentne, mehelik, edukas, perekeskne, musklis, ilusa näolapiga, laia silmaringiga, voodis ainult naisele orienteeritud, lahke, kannab ülikonda tihti, reisib palju koos perega, armastab lapsi ja koeri ja kasse, ei ärritu kunagi, ei naera liiga palju, salapärane, hea hingeõhuga, mittesuitsetaja, veinigurmaan, suurepärane kokk, teeb palju komplimente oma naisele ja kohtleb teda kui kuningannat, kuldsete kätega, ettevõtlik, aktiivse elustiiliga, empaatiavõimeline, romantiline, enesekindel, sportlik. Pole ju palju tahetud!"

Naine number 2:

"Piisab mehest, kes oma peret armastab ja toob piisavalt raha koju. Meest, kes kunagi ei alaväärista oma naist ja on rahuliku loomuga. Oskab alkoholi tarbida, end mitte lolliks juues. Sellest piisab ju. Naine on ju kael, mis keerab mehe pead."

Naine number 3:

"Mina olen oma suht pika elu jooksul jõudnud järelduseni, et pigem elan edasi üksi, kui tunnen end suhtes üksildasena. Heast sõbrast piisab, et väljas käia, seksida või lihtsalt aega veeta. Ühesõnaga, kes kohtleb mind naisena, lohutab kui vajan, hoolib minust ja ei unusta mulle aeg-ajalt lillekest või kasvõi ühtainsat kommikest tuua. Boonusena jääb mõlemal piisavalt aega tegeleda oma asjadega."

Naine number 4:

"Mees, kes armastab naist sellisena, nagu ta on. Kes andestab ja teeb head nalja ja ei esita mitte ühtegi tingimust ega kitsendust naisele. Sportlikkus on loomulikult mehe puhul iseenesestmõistetav."

Naine number 5:

"Ideaalne kaaslane on võrdväärne partner. Kõike seda, mida ta minult ootab, peab ta ka ise suutma pakkuda. Tahad, et naine kostitaks sind — tee ise praad ja mina teen maitsva magustoidu, tahad seksikiisut, siis mida ise naisele vastu pakkuda on? Tahad, et naine oleks kou aeg vormis ja piltilus — kas sa ise vastad samadele nõuetele? Tahad, et naine oleks hell ja hoolitsev, siis hoolitse tema eest ka! Suhe ei saagi toimida, kui üks teise seljas liugu laseb!"