Jälgi allpool kirjeldatud ohumärke — kui teie suhtes sellised asjad eksisteerivad, tähendab see, et mees on ülimalt ebakindel ja teil ei saagi kunagi võrdset suhet olema. Lõpeta enne, kui see mees su elumahlad välja imeb!

1. Tal pole sõpru ega harrastusi

Ta kinnitab, et ta ei vaja muud kui ainult sinuga koos olemist — päriselt, kui sul sellist kaaslast vaja oleks, võiksid parem kutsika võtta.

2. Ta arvab, et sul on ikka veel tunded oma eksi vastu

No saa üle! Kui mees nii arvab, siis see tähendab, et enda arvates pole ta sulle piisavalt hea mees. Äkki ei olegi.

3. Ta avaldab sulle kohe suhte alguses armastust

Jah, te olete armunud ja kui ta sulle juba teisel kohtingul armastust avaldab, võid sa end esimese hooga seitsmendas taevas tunda, aga siis saad aru, et see pole armastus, vaid ebakindlus — abinõu, et sa ikka kindlasti seda suhet jätkaksid.

4. Ta ütleb sulle, et oled talle kõik

Kui sa oled tema kogu maailm, tema universumi keskpunkt, tema ainuke põhjus elamiseks, siis mõtle, mis vastutus sulle sellega pannakse. Kas sa tõesti vajad seda?

5. Ta vajab kogu aeg kinnitust, et sa armastad teda

Kaua sa jaksad vastata küsimusele, kas sa ikka armastad teda? Kui ta seda nii palju küsib, siis ta järelikult ei usu, et su tunded tema vastu on tõelised.

6. Ta on su sõprade peale armukade

Talle ei meeldi, kui sa oma kolleegidega pärast tööd dringile või õhtul sõbrannadega kohvikusse lähed — sest kes teab, mis kõik juhtuda võib. Tahad sa tõesti elada puuris?

7. Ta räägib, et kõik ta eksid on teda petnud

Jah, ta on haiget saanud. Aga see ei tähenda, et sina pead elama pidevalt kahtlustava mehega.

8. Ta jälitab sind sotsiaalmeedias

Ta kommenteerib iga su postitust. Ja kui su asju on kommenteerinud mingi meesterahvas, keda ta ei tea, siis võid kindel olla, et sulle korraldatakse ristküsitlus. Appi, laske elada!

9. Ta valab sind kingitustega üle

Olgu, kingitusi on ju tore saada. Aga mitte iga päev. Siis jääb juba mulje, nagu ta tahaks sind kingitustega ära osta — järelikult arvab, nagu ainult tema polekski sind väärt.

10. Tema meeleolu sõltub alati sinust

Kui sul on hea tuju ja sa temaga armsasti käitud, on ta rõõmus. Kui aga teda kritiseerid, vajub ta teadmata ajaks norgu. Tal nagu polekski oma elu ja arvamust, tema heaolu või selle puudumine sõltub täielikult sinust. Jällegi, kui soovid sellist kaaslast, on parim valik kutsikas.

Allikas: Your Tango