1. Ta tundub õel. Liiga õel!

Kas ta on alatasa vihane ja tahab tülitseda? Tunned koduuksest sisse astudes uskumatut pinget ja stressi? Kui sa vastasid kummalegi neist küsimusest jaatavalt, siis tea, et su suhe ei ole tervislik.

2. Ta kritiseerib

Kui tihti sa tunned, et sa ei ole oma armsama jaoks piisav? Ükskõik, kui hea ja hooliv sa ka ei oleks. Ehk teeb ta ka avalikult sinu suunal ebameeldivaid märkuseid? Võta nüüd end kokku ja lõpeta see mürgine suhe ära, see ei tee sulle head.

3. Ta väldib sind

Viimane kord, kui te koos midagi toredat tegite, oli siis, kui teil just armumisfaas käsil oli. Võib-olla saadab ta sulle sõnumeid või kirju selle kohta, kui palju ta sind armastab, kuid ometi ei jõua tema teod kunagi selle demonstreerimiseni. Igatahes tunned sa end kõrvalejäetuna.

4. Ta ei taha sinuga rääkida

Sul on mure ja kojuminnes ootad kõigest üht tugevat õlga, mille najal nutta. Kuid seda õlga ei ole. Seda pole juba pikemat aega olemas olnud. Selle asemel saad ehk ühe mühatuse ja ei midagi muud. “Tegele ise oma probleemidega!” On aeg end sellest inimesest vabaks rabeleda ja oma eluga edasi minna.

5. Tülitsedes kasutab ta räpaseid võtteid

Kui teil on lapsed, siis ässitab ta neid sinu vastu üles. Kui ei ole, siis on ta lihtsalt meeletult õel ja kuri. Tülitsemise käigus nimetab ta sind valimatute ja koledate sõnadega, siis on asi väga valesti.

6. Sa ei ole sina ise

Kas sa muudad seda, kuidas sa käitud, riietud või räägid lihtsalt seepärast, et talle meele järgi olla? Sa peaksid siiski iseendaks jääma. Ära muuda end kellegi teise pärast.

7. Ta on nagu kontrolliv lapsevanem

Kui sa tunned end suhtes täpselt samamoodi nagu sa tundsid end teismelisena, kui sind kauaks väljajäämise eest koduaresti pannakse? Tegelikult saad sa ju ise ka aru, et see kuidagiviisi normaalne ei ole. Ja arvesta, et liigne kontroll on ahistamine!

8. Ta on süümepiinade tekitamises kuningas

Tal on mingi eriline oskus sind end süüdi tundma panna. Ja ta teeb seda kogu aeg! Sina aina tunned, et peaksid vabandama ja talle headmeelt tegema. Püüad aina rohkem ja rohkem. See ei ole õige!

9. Ta on su salajane armastus

Aga mitte heas mõttes. Ta ei meeldi ei su perele ega sõpradele. Ja seepärast hoiadki teda saladuses. Kas sa ei peaks endale tegelikult leidma kallimat, kellega just nende inimeste ees uhkustada?

Allikas: Your Tango