Silmalaineriga liialdamine

„Sellised pesukarusilmad nagu Taylor Momsen neid kanda armastab, on minu jaoks väga eemalepeletavad. Kogu see tume lauvärv ja lainer jätavad mulje, nagu ta ei oskakski end värvida, justkui väike tüdruk.” (Lawrence, 22)

Parfüümiuputus

„Kui naine kannab liiga palju parfüümi, on mul tunne, et ma ei saa hingata. Ma ei suuda isegi oma jooki maitsta, sest kõrval oleva naise lõhn on nii kõikehõlmav. Tõenäoliselt ei küsi ma siis ka tema numbrit.” (Peter, 22)

Kassnaise küüned

„Ma ei salli liiga pikki küüsi. Need on nii ebaloomulikud ja kiskjalikud. Kui naine neid veel närviliselt laua vastu klõbistab, on asi ainult hullem.” (Lawrence, 22)

Mitmetooniline nahk

„Mulle ei meeldi, kui ma näen naise lõual selget jumestuskreemi ranti. See paneb mõtlema, miks talle ei meeldi see, milline ta nahk loomulikult välja näeb. Mida ta varjab? Samuti on siis ilmselge, et ta kannab suurel hulgal meiki ja ainuüksi see on eemalepeletav.” (Alex, 31)

Pimestavalt valged hambad

„Liiga kiiskavaks valgendatud hambad mõjuvad mulle eemaletõukavalt. Ma ju tean, et sa oled neid valgendanud ja see näeb välja sünteetiline ja ebaloomulik. Kusjuures, see jätab ka ülejäänud näost kuidagi kehvema mulje.” (Brian, 42)

Mesised musid

„Ma ei ole huuleläikest erilises vaimustuses. Kui ma naist suudlen, jääb tunne nagu ta oleks meepoti kallal käinud. Pealegi ei taha ma ise pärast suudlust huuleläiget kanda.” (Geoff, 23)

Laeni tupeeritud soengud

„Kõrgeks tupeeritud soengud ei ole kenad. Üldiselt tasuks naistel vältida soenguid, mis jätavad mulje, et nende pea on koonusekujuline.” (Brian, 42)

Ilu illusioonid

„Teadsin kord naist, kes joonistas endale välja minnes alati sünnimärgi põsele. See oli niivõrd ebaloomulik ja vaevalt see kellelegi peale läheb, kui vihm su sünnimärgi minema uhub.” (Bryce, 23)

Liigne päevitamine

„Ma vihkan seda, kui naised teevad kõikvõimaliku, et päevitunumad olla, eriti kui neil endal on tegelikult väga kena loomulik nahatoon. Heas korras naturaalne nahk on hoopis ilusam.” (Addison, 19)

Ise enda vigade rõhutamine

„Olin kunagi koos naisega, kes läks endast välja, kui ta polnud päev või paar oma jalgu raseerinud. Ta ütles, et siis ei meeldi ta ju mulle ka. Ausalt öeldes, kui keegi mulle meeldib, pean ma teda atraktiivseks ja ligitõmbavaks, sõltumata sellest, kas ta on samal päeval jalgu raseerinud või mitte. Aga kui naine ise pidevalt kinnitab, et ei meeldi mulle, hakkan ka ise lõpuks arutlema, mis mind algselt üldse tema juurde tõmbas.” (Michael, 42)

Allikas: Real Beauty