Need küsimused pärinevad Nicole Baras-Feueri ja tema ema Francine Barase raamatust “37 Things I Wish I’d Known Before My Divorce” (e.k 37 asja, mida ma soovin, et oleksin enne lahutust teadnud).

Kui su suhe või abielu on parajasti sellises seisus, et te kaalute lahkuminekut, siis soovitavad Baras-Feuer ja Baras hetkeks aeg maha võtta ja küsida endalt need kuus küsimust. Vastused võivad olla üllatavad ja aitavad suurepäraselt otsustada, kas selle suhtega on nüüd kindlasti kõik või tasub veel üritada jätkata.

1. Kas sa oled teinud kõik, et suhet/abielu päästa? (Näiteks: kas oled käinud paarinõustaja juures? Kas su partner oli kohe innuga valmis nõustaja juurde tulema?

2. Kas sa oled vaimselt valmis üksi jäämiseks? Kas sa saad üksi materiaalselt hakkama?

3. Kui pikka aega tagasi te viimati õrnusi ja lähedushetki jagasite (käest kinni hoidmine, suudlemine, koos romantilisel spaapuhkusel käimine)?

4. Kas sind ärritab kõik su partneri juures?

5. Kas te vaidlete ja tülitsete iga päev?

6. Kas te naerate koos? Millal te viimati koos naersite?

Need küsimused pole selleks, et neile õigesti vastata, vaid need on selleks, et suunata mõtted nendele põhjustele, miks te olete koos üldse olnud ja kas need põhjused, miks te üksteist armasta(si)te, üldse veel eksisteerivad.

Allikas: Today