Üks suurimaid tutvumisportaale Match.com otsustas oma kasutajad põhjalikult läbi küsitleda, et saada lõpuks põhjalik vastus igipõlisele küsimusele, milliseid naisi mehed tegelikult tahavad.

Mõni ehk arvaks, et võitjaks osutus kena ja koduarmastav rinnakas blondiin, aga mehed üllatasid — eelistused on viimasel aastakümnel kõvasti muutunud. Meestele meeldib küll endiselt sinisilmne naine, aga tal peavad olema pikad tumepruunid juuksed. Huvitav tulemus on ka see, et naisel peavad olema kindlasti kõrvas augud ja väga suur osa mehi on sillas, kui selle naise kehal leidub kelmikas tätoveering.

Potentsiaalsed koduperenaised mehi samuti enam ei eriti huvita. Meestele meeldib, kui naine teeb karjääri ja nende eelistatum elukutse naisel on arst.

Ka meeldib meestele see, kui naine käib ujumas ja hoiab ennast muidu vormis.

Nii et ideaalne naine on see, kes on samal ajal kaunis ja tark: kohe pärast öist vahetust haiglas tormab ilusalongi, seejärel hüppab basseini sulistama ja enne kojuminekut teeb veel käigu tätoveerimissalongi, et enda nahale — kindlasti kusagile pooleldi varjatud kohta — midagi seksikat tikkida lasta.

Nii et naised — arenguruumi on!

Allikas: Daily Mail