Sa ei taha olla üksi
Ühele meeldib vallalise elu, teine tihkab suhtesse. Ja seda isegi siis, kui kohatud inimene pole “päris see”. Siiski ei tasuks puhtalt hirmust üksinduse ees suhtest suhtesse hüpata. Kui sa pelgad omapäi olemist, võib see kaasa tuua igasuguseid valesid otsuseid. Mõtle sellele — kas sa leidsid uue kallima kohe pärast karmi lahkuminekut ja igatsed teinekord enda eksi?

Teil on suurepärane seks
Jaa, väga raske on leida inimest, kellega on voodis hea klapp. Kuid ole hetkeks aus: kas teil on millestki ka rääkida? Kas sa tunned selle inimese vastu väljaspool magamistuba huvi? Kui ei, siis peaksid suhtele lõpu tegema.

Kõik su sõbrad on suhtes
See, et su lähedased on “võetud”, ei tähenda, et peaksid leppima keskpärase suhtega. Ürita hetkeks keskenduda enda kallimale. Kujutad sa ette, kui halvasti ta end tunneks, kui kuuleks, et oled temaga koos vaid mugavusest? Sa ju ei tahaks, et keegi sulle nii teeks.

Tahad muuta kedagi armukadedaks
Ah, kuidas sa sooviksid muuta enda eksi armukadedaks! Ja mis võiks olla selleks parem viis, kui käia kellegagi kohtamas? Kahjuks aga teed sa niimoodi haiget enda uuele partnerile, kellel on tekkinud sinu vastu sügavamad tunded.

Sa armastad tähelepanu
Kellele ei meeldiks, kui teda poputatakse ja kätel kantakse? Kuid see ei tohiks olla ainus põhjus suhtes olemiseks. Kui sa siiski ei tunne suurt midagi enda partneri vastu, siis lase tal minna.

Allikas: All Women’s Talk