1. Ära kuula oma parimat sõbrannat!
Loomulikult lähme me oma sõbranna õlale nutma, kuid kui su sõbranna on selline, kes ütleb: “Aga helista siis talle, kui sa tõesti nii tunned…” või “Äkki te lepite veel ära… ” siis hoia tema nõuannetest eemale. Muidugi tahab sõbranna sulle vaid parimat, kuid oma parimate soovidega võib ta sind ka halba suhtesse tagasi viia.

2. Ära võta eksiga ühendust. Mitte mingil juhul!

Muidugi tahad sa oma juuksesirgendajat tagasi ja tal on endiselt su võtmed. Aga pärast lahkuminekut tuleb esimese asjana eksi number kustutada ja haavadel paraneda lasta. Küll sul on hiljem aega oma asju tagasi nõuda, praegu pole selleks veel õige aeg.

3. Ära võta ühendust ka ühegi teise eksiga…
Lähed Markost lahku ja sulle meenub, kui tore oli kunagi Lauriga… Hmm, huvitav, kas Lauri on vaba… Stopp! Juba värske eksi tagasi tahtmine on samm tagasi, üle-eelmise eksi kaissu pugemine aga juba terve hüpe. Hoia pea püsti ja liigu oma eluga edasi, mitte tagasi!

4. Unusta oma telefon, Facebook ja meilid ajavahemikus 22-7

Ei mingeid öiseid emotsionaalseid sõnumeid ja kõnesid enam, usu, sa tänad end hommikul selle eest.

5. Ära kuula James Blunti
… ega Michael Bubled.

6. Ära otsi lahendusi oma probleemidele veinipudeli või jäätisetopsi põhjast
Need ei ole seal, ausõna. Tuhanded naised on proovinud ja võivad kinnitada, et lisaks igatsusvalule annab see ka paar lisakilo. Õige sul seda veel vaja.

7. Sa. Ei. Käi. Tema. Facebooki. Lehel!
Kas on selge? Mida sa loodad sealt leida? Iga uus naissoost sõber paneb sind muretsema, iga pidu, kus ta käib paneb sind üleliigseid mõtteid mõtlema… Kui ta postitab mõne laulu, mõtled sa, kas see võiks olla sõnum sulle. Unusta ära, et su eks Facebookis eksisteerib!

8. Ära püüa eksi armukadedaks teha
Paned endast seksikaid pilte Facebooki, käid erinevatel üritustel, flirdid avalikult teiste meestega ja loodad, et see paneb su eksi nägema, millest kõigest ta ilma on jäänud. On üsna suur tõenäosus, et su eks isegi ei märka seda kõike, sest ta on piisavalt tark ja järgib eelmist (7.) punkti.

9. Ära arva, et sa jäädki end nii tundma
Iga valu läheb mööda, iga haav paraneb ja iga vana asendub uue ja paremaga. Ära unusta seda.

10. Ja mida sa ka ei teeks… Ära abiellu esimese ettejuhtuva mehega
See, et üks mees oli piisavalt rumal, et sinust ilma jääda, ei tähenda, et järgmine kutt, kes su eluteele sattub on justkui viimane õlekõrs.

Allikas: sheknows.com