1. Sõbrannad

Su sõbrannad (ja tegelikult sa ise ka) peavad aru saama, et kõige tähtsam naine sinu elus on nüüd su kallim. Klassiõed, kolleegid, peotšikid peavad leppima ülejääkidega, ehk nende väheste hetkedega, mil raatsid või julged oma kallima kõrvalt lahkuda. Sõltuvalt sellest, kui palju sõbrannasid sul on, tuleb sul rohkemal või vähemal määral tegeleda ka armukadedusprobleemidega mõlemalt poolt, nii et ühel hetkel taipad isegi — lihtsam on teised naised oma elust hoopis välja visata.

2. Vabad nädalavahetused

Varem olid nädalavahetused puhkuseks, üksi olemiseks, päeva maha magamiseks, South Parki uute osade vaatamiseks, Playstationiga mängimiseks ja pohmelli leevendamiseks. Nüüd on sul aga vaja oma aega kellegi teisega jagada, meeldib see sulle või mitte. Kui käite mõlemad tööl, pole teil tõenäoliselt nädala sees aegagi kohtumiseks ja kvaliteetaja veetmiseks ja see kvaliteetaeg erineb suurel määral sellest, mida sa varem teinud oled.

3. Flirtimine

Jah, tõepoolest — suhtes olles ei flirdita teiste naistega! Ka mitte niisama nalja pärast, lihtsalt selleks, et lõbutseda või sellepärast, et sa oled harjunud naistele tähelepanu pöörama ja väikesed komplimendid ning kelmikad silmapilgutused on justkui osa sinu iseloomust. Nüüdsest hoia need oma kallima jaoks!

4. Vabadus teha, mida iganes soovid

Enam ei saa sa end näost siniseks suitsetada, kaks liitrit rummi korraga ära juua, 48 tundi ogaralt pidutseda ja selleks ajaks oma telefoni ära kaotada/koju unustada/ära lõhkuda. Sind oodatakse kodus ja sinu pärast muretsetakse, sa ei saa käituda nagu napakas hilisteismeline.

5. Põgenemistee

Lihtne on lõpetada üheöösuhet või paarinädalast suhtlust. Lihtsalt ütled head aega ja lähed oma teed ega tunne hiljem mingit süüd ega kahetsust. Päris suhtest sa niisama kergesti välja ei saa!

6. Raha

Üsna suure tõenäosusega teenid sa rohkem kui su kallim. Ja kuna suhe tähendab seda, et mis on minu, on ka sinu, läheb suur osa su teenistusest su kallima heaolusse.

7. Valikuvabadus

Punkti number kolm täienduseks: truudus EI OLE juhuse puudus. Truudus on valik. Sa oled oma valiku teinud ning see tähendab, et sa ei saa enam valida, kellega sa baarist koju lähed või millal sa lähed või millises konditsioonis sa lähed. Või kas üldse lähed.

8. Plaanid

Mida sa kavatsed oma puhkuse ajal teha, kas mõtled tööd vahetada, oled unistanud välismaale kolimisest? Su tulevik ei ole enam ainult sinu kätes, kõik plaanid tuleb kooskõlastada ning need, mis teisele osapoolele ei sobi, kõrvale jätta.

9. Isiklik ruum

Su kodu ei ole enam su kindlus, vaid on nüüd teie kahe ühine pesa, mille ta oma äranägemise järgi ära kaunistab ning oma vidinatega täidab. Su vannitoariiulid vallutavad kosmeetikatooted, köögi saumikserid ja tervislikud köögiviljad ning diivani nunnud pehmed padjad, mille peal ei tohi istuda ega magada. Ja sellesse ruumi, kuhu sina oled planeerinud kabineti, ehitab tema kiiresti ja märkamatult lastetoa.

10. Su identiteet

Mida päev edasi, seda rohkem sarnasust sa oma kallimaga märkad. Mingi hetkeni on see tore ja armas, et teil on nii palju ühist, aga järgmisel momendil taipad, et sinust endast pole enam midagi järele jäänud ja elad nüüd oma armsama elu.

PS. Mehed, ärge seda juttu nüüd päris surmtõsiselt ka võtke, olge lihtsalt hoiatatud...

Allikas: Askmen