1. Ta on esimene, kellele sa hommikul ärgates mõtled. Ja viimane, kellele mõtled enne magamaminekut. Ja vahepeal ka. Mees, kes on su mõtted vallutanud, on sinu jaoks rohkem kui ainult sõber ja sa tegelikult tead seda ka.

2. Ta on esimene, kellega sa häid uudiseid jagad. Ee… see peaks tegelikult olema su kallim…

3. Te sõnumineerite päevad läbi. Oled talle saatnud märksa rohkem SMS-e kui oma peikale ning su sõnumikaustas on sõnumid ainult sõbralt.

4. Sa tühistad plaane, et temaga koos olla. Sa ise ei tee sellest suuremat probleemi, aga tegelikult on see suur ohumärk, kui jätad teised sõbrad ja sõbrannad unarusse ning tühistad nendega tehtud plaanid, kui sellel kõige tähtsamal on tahtmine sinuga kokku saada.

5. Sa soovid, et su kallim oleks rohkem tema moodi. No kas saab veel suuremat emotsionaalse petmise märki olla?!

6. Sa mõtled hoolega, mida temaga välja minnes selga ja jalga paned ning mida ütled. Teed kõike selleks, et talle muljet avaldada.

7. Ta mõistab sind paremini kui keegi teine. Teil tõenäoliselt ongi palju ühist, muidu te poleks sõbrad. Aga inimene, kellega sul kõige parem klapp on, peaks siiski olema su kallim, mitte tema.

8. Sa jagad temaga saladusi, mida ei tea isegi su elukaaslane. Ei, ei ja veelkord ei!!!

9. Sa räägid temaga oma elukaaslasest. Ise põhjendad seda sellega, et mees aitab sul paremini mõista, mida su kallim mõtleb ja miks ta nii ütleb, aga selle jaoks on olemas terapeudid. Oma mehest tema selja taga rääkida ei ole viisakas.

10. Sa fantaseerid temast. No kuule… lubatud on fantaseerida kättesaamatutest iidolitest nagu Johnny Depp ja Brad Pitt, sest on üsna selge, et nende puhul jääbki kogu teie romanss fantaasia tasemele. Kuid unistada tüübist, kes on sul kogu aeg käeulatuses, on selge petmine.

Allikas: The Stir