1. Ta tahab sinu kõrval olla

Kinosaalis, teatris, kontserdil, vaaterattal… Isegi erinevates mängudes peab ta kindlasti olema paaris just sinuga. Kui sa oleksid talle vaid sõber, veedaks ta sama hea meelega aega ka oma teiste sõprade kõrval.

2. Oled esimene, keda ta kuhugi kutsub

Kui ta tahab kellegagi kokku saada, oled sa esimene, kellele ta helistab ja kui ta tahab veeta aega suurema grupi inimestega, oled sa ikkagi esimene, kelle tulekus ta veenduda tahab.

3. Ikka ja jälle olete kahekesi…

Pidite sõpradega rattaga sõitma minema, kuid keegi ei saanud tulla ja olete kahekesi. Ta kutsub endale külalised, kuid kohale jõudes taipad, et oledki ainus külaline. Ta leiab nutikaid mooduseid, kuidas sinuga kahekesi aega veeta.

4. Ta kiusab sind

Teame juba lasteaiast saati, et kui poisile tüdruk meeldib, siis ta kiusab teda. Kui su sõber sind pidevalt togib, kõdistab, sikutab ja naljatlevalt mõnitab, on ta tegelikult tunded üsna ilmselged.

5. Ta vahib sind

Veedate suuremas seltskonnas aega ja paned tähele, et ta pilk on juba pikemaks ajaks sinule pidama jäänud. Ka kahekesi olles tajud silmanurgast tema imetlevat pilku. Keegi on vist armunud...

6. Ta kuulab sind

Iga mees tüdineb ühel hetkel naiste vadistamisest, kuid kui tema tähelepanul sinu suhtes ei paista olevat piire, on ta sinust tõeliselt sisse võetud.

7. Ta annab endast kõik...

...et sind naerma ajada, su meeleolu tõsta, sinu turvalisus tagada... Ta on alati olemas ja valvel. Olgem nüüd ausad, NII hea sõber pole küll keegi.

Kallis lugeja, kui oled märganud enda sõbras neid jooni, on sul kaks valikut. Mõtle, ega ka sul endal samu tundeid pole ja kui pole, siis päästa poiss piinadest ja anna talle selgelt mõista, et teie vahel ei saa midagi tekkida.

Allikas: allwomenstalk.com