Milline oli su lapsepõlv?
Kurb, aga tõsi — kõik saab alguse lapsepõlvest. Kui su kaaslane kirub aastakümnete eest juhtunut, tuleks temast eemale hoida. Eriti siis, kui ta ei salli silmaotsaski enda ema. Just see, milline suhe on tal emaga, näitab kõige paremini tema suhtumist naistesse.

Mida tahaksid teha paari aasta pärast?
Kui otsid pikaajalist suhet, siis eelista inimest, kes teab, mida tahab teha aasta-paari pärast. Usu, ambitsioonikus pole sugugi halb omadus.

Millega sa vabal ajal tegeled?
Hobid ühendavad! Kui sa armastad reisimist, uuri kaaslaselt, millal ja kus ta viimati käis. Oled filmisõber? Loomulikult küsi lemmiklinateoste kohta. Kui leiate ühise teema, kaob ka esialgne häbelikkus.

Oled sa midagi head hiljuti lugenud?
Jaa, alguses ei suuda te kindlasti käsi teineteisest eemale hoida. Aga see ei tohiks tulla üllatusena, et lisaks füüsilisele on ka vaimne pool väga oluline. Millest te räägite, kui hullamise vahel tekib paus?

Seejuures ei pea teile meeldima samad raamatud (või filmid, lavastused jne) — peamine, et tekiks dialoog!

Millesse sa kirglikult suhtud?
Loomulikult ei pea kohe poliitikast rääkima, kui see pole just kaaslase suurim huvi. Seda on ju lahe näha, mille peale läheb inimene keema ja mis teda erutab. Uuri, millised on tema põhimõtted ja kas need ühtivad mõnes punktis sinu omadega.

Allikas: Her Campus