Mind huvitab, kust selline väljend üldse alguse sai? See, kui mõned mehed on halbade kalduvustega ei tee ju veel kõigist meestest pahasid tegelasi. See on meeste suhtes kohutavalt ebaõiglane käitumine. Meil jagub ju rohkelt lõtvade elukommetega naisi, kes klubides oma paljastatud kumerusi hööritamas käivad, kuid ma ei ole küll veel kuulnud, et meeste seas oleks populaarne väljend “eesti naised on litsid”.

Olen ise olnud mitmes suhtes — pole need eesti mehed mind petnud, peksnud ega maha jätnud, ainult armastus on otsa saanud ja seda mõlemapoolselt. Samuti pole keegi mulle last teinud ja minema jooksnud — olen piisavalt tark, teadmaks, millisest mehest on mõtet isa teha ja millisest mitte. Pisut panevad muigama need naised, kes kurdavad, et  jäid lapseootele ja mees oli kohe läinud. Esiteks, kas tõesti ei saa enne lapse tegemist selgusele jõutud, kas partnerist oleks üldse isa!? Rasedust annab ju vältida igal võimalikul moel. See, kui pillid või kondoomid alt veavad on muidugi omaette lugu. Seetõttu ei tasuks ühegi kõlbmatu isakandidaadiga üldse linade vahele pugedagi.

Mul on väga hea isa ja vanaisa, onud on vahvad ja ka sõbrannade isad on täiesti normaalsed. Mu sõbrannadki on enda kõrvale mõistlikud mehed leidnud. Olen tähele pannud, et mu tutvusringkonnas sattuvad need n-ö kehvemad isased just sellistele tüdrukutele ja naistele, kes a) ei oska end ise väärtustada ja lepivad esimese tüübiga, kes neile silma teeb; b) on juhuse tahtel kõrvuni armunud täielikku debiilikusse; c) aitavad oma välimuse ja jutuga kõvasti kaasa sellele, et ükski arukas mees teda oma partneriks ei sooviks. Siinkohal tuleks tugevalt rõhutada fakti: kui arvad, et mees on siga või koer, siis tea, et loomad tulevad alati lõhna peale kohale. Niisiis jälgi, millist signaali sa ise välja saadad! Vastavalt sellele tulevad ka mehed kokku.

Tark, aus, töökas ja meeldiv meesterahvas üldiselt rumala ja end suisa pakkuva naiivitari juurde ei lähe, sellist tõmbavad rohkem ligi mehed, kel ka eesmärgid naisega pisut teised.

Mida ma öelda tahan on, et kui sa oled ise normaalne naine, kes end väärtustab ja teab, mis talle hea, siis ega naljalt ükski jobu su uksest sisse ei pääse! Nii, et ei — kõik eesti mehed ei ole sead! Eesti mehed on tublid ja töökad ja sisimas ikkagi pigem väiksed armsad notsud.