"Enesekindlus on seksikas"
See ei tohiks tulla sulle üllatusena — võid välja näha ükskõik kui suurepärane, aga madala enesehinnanguga peletad inimesi endast eemale. Kõik algab ikkagi enesearmastusest.

“Mulle meeldib, kui sa näed hea välja”
Jaa, loomulikult ei pea sa päevad läbi kandma liibuvat kleiti või kõrgeid kontsi, aga pea meeles, et mehed armastavad silmadega.

“Mul pole õrna aimugi, kuidas seda parandada”
Millegipärast on ikka veel nii, et kui kodus läheb midagi katki, peab olema alati mees see, kes selle korda teeks (loomulikult leidub erandeid!). Kuid ka tema on kõiges inimene ja tihtipeale pole tal õrna aimugi, kuidas parandada dušiotsikut, külmkappi või pesumasinat.

“Palun ära esita kahemõttelisi küsimusi!”
Tunnista üles: kui tihti oled keerutanud uues kleidis peegli ees ja uurinud mehelt, kas see teeb sind paksuks? Tal pole õrna aimugi, mida vastata! Kui see riideese tõesti muudab su veidi suuremaks, siis kostub vastuseks ikka: “Ei, kallis, ei tee.” Sest armsam arvab, et sa just seda tahadki kuulda.

“Mul pole selle ostmiseks raha”
Rahaasjadega on nii ehk naa keerulised lood ja tihtipeale tekitavad need mõttetuid arusaamatusi. Usu, mehele on ääretult raske tunnistada, et tal pole millegi hankimiseks pangakontol piisavat summat.

“Olen ääretult armukade"
Mis parata, üldiselt on meestel väga raske enda tundeid väljendada. Kui ta näeb sind kellegagi flirtimas, siis tekitab see talle meeletut ebamugavust, aga … Ta ei suuda seda tunnistada.

“Sul on päris ilus õde või sõbranna”
Tead ju isegi, et sul on eriti äge sõbranna või õde. Kindlasti oled sellest ka kallimale rääkinud ja mõtteis on ta sellega nõustunud. See, et ta armastab sind, ei tee teda teiste naiste suhtes täiesti pimedaks. Sa ju ei tahakski seda, ega?

"Su komplimendid on alati teretulnud"
Üldiselt on mehed need, kes kiidavad naist. Kuid tegelikult meeldib ka neile kuulda teinekord soosivaid sõnu.

Allikas: Bright Side