“Ma pean talle kõike sada korda meelde tuletama. Ta võib külmkapi ukse ees nälga surra. Ta ei korja MITTE KUNAGI oma asju põrandalt kokku!” Tuttavad laused, eks? Selliste avaldustega esinev naine seab ohtu nii oma (kui oma pere) vaimse tervise kui ka oma seksielu.

Kui soovid säilitada oma normaalset suhet ja särtsakat seksielu, siis palun loe läbi ja jäta meelde alljärgnevad punktid:

1. Sa ei ole oma mehe lasteaiakasvataja. Sul ei ole mingit põhjust talle lipsu kaela siduda, kraed kohendada ja pärida: “Kallis, kas su võtmed, telefon ja rahakott on ikka kaasas?”

2. Ära kontrolli teda. Pole sinu asi, kellega ta just telefonis rääkis ja mida teine vastas. Selliste pisiasjadega talle pinda käies hakkab ta lõpuks välja mõtlema sadu ja tuhandeid mõttetuid valesid lihtsalt selleks, et lõpetaksid ta elus surkimise ning et talle jääks vähemalt natukenegi vabadust.

3. Helista mulle, kui tulema hakkad, muidu ma muretsen! Ära joo tühja kõhu peale kohvi! Ära liiga hiljaks jää! Kellega sa lähed? Unusta sellised fraasid igaveseks, kui soovid oma suhtesse mingitki elu sisse jätta.

4. Ära otsusta, kuidas ja kellega te oma vaba aega veedate. Enne otsustamist küsi ka tema arvamust, mitte ära teata talle tund aega varem, et täna lähete sinu ema juurde ja homme on su vanaema sünnipäev ning pärast seda tulevad su sõbrannad külla.

5. Ära süüdista teda selles, et sul on igav, kui teda ei ole. Ja ära pea arvet tundide üle, mis ta on sinust eemal veetnud.

6. Ära küsi temalt sama küsimust rohkem kui kaks korda. Ta lülitab end lihtsalt välja ning elavneb uuesti alles siis, kui oma vihase loengu lõpus kriiskama hakkad.

7. Kui ta võtab iseenesestmõistetavalt, et väljas päike paistab, linnud laulavad, sina teed süüa, koristad, pesed aknaid jne, suhtub ta sinusse täpselt nagu oma emasse, kes tegi neid samu asju samamoodi iseenesestmõistetavalt. Ta ei suuda sinus näha naist.

8. Aeg-ajalt anna talle põhjust sinu eest hoolt kanda. See on neist kaheksast punktist kõige olulisem!

Allikas: Geniusbeauty.com