1. Vägivald

See on kindel number üks — igasugune sikutamine, tutistamine, nügimine, näpistamine, tõukamine, löömine… Kõik, mis teeb sulle haiget, on tehtud sulle valu tekitamise või su “karistamise” eesmärgil, on vale. Ära anna kunagi sind löönud mehele teist võimalust ja ära kuula tema vabandusi. Kes lööb korra, see lööb veel.

2. Petmine

Sa aimad, et tal on keegi teine, kuid hoiad suu kinni. Äkki see kaob ära ja kui sa sellest probleemi ei tee, saab kõik korda. On inimesi, kes andestavad partnerile petmise, kuid mõtle enne hoolega, millise lõhe see teie vahele jätaks. Kas sa suudad tõesti usaldada kedagi, kes on sind juba kõige räigemal moel reetnud?

3. Solvangud

Ta solvab ja mõnitab sind, teeb sind seltskonnas maha ja nimetab sind inetumalt kui keegi teine iial varem seda teinud on? Miks sa lased endaga nii käituda, kuhu jääb su eneseaustus? Ära talu sellist käitumist, sest kõige otsesemas mõttes on see kiusamine. See aga peaks jääma algklassidesse, mitte kahe täiskasvanud inimese vahele.

4. Flirtimine

Mehed piiluvad ilusate naiste poole ja seda ei saa neile ette heita. Ka meile meeldib ju aeg-ajalt mõnda nägusat meesterahvast mõttes lahti riietada. Kui su partner aga hakkab võõraste naistega flirtima, tee talle selgeks, et see peab lõppema!

5. Ebavõrdsus

Kogu majapidamine on sinu õlul või pead sa üksinda arvete eest maksma? Teed ainsana süüa? Kahe suhtes oleva inimese vahel peab valitsema võrdsus ja tasakaal ning suhtes, kus sa pead hoidma üksi enda õlul suurt koormat, ei ole pikka tulevikku.

6. Perest lahutamine

Su partner püüab sind lahutada su perest ja sõpradest. Ta räägib neist halba, ei käi sinuga koos neil külas ja meelitab sind pidevalt vaid enda seltskonda. Miks peaksid sa hülgama sind tingimusteta armastavad inimesed ühe ebaviisaka luuseri pärast?

7. Valetamine

Valetamine ei kuulu terve ja toimiva suhte juurde, nii et kui su partner valetab pidevalt oma asukoha, töö, sõprade vms kohta, tasub valvel olla. Õigemini tasub asjad kokku pakkida, sest valed võivad kasvada ainult suuremaks.

8. Ta ei aktsepteeri su lapsi

Sul on varasemast abielust või kooselust lapsed ja uus partner ei võta neid omaks? Palun tea, et siinkohal pead sa mõtlema oma lastele, mitte endale ja nad sellest olukorrast päästma. Sa ei taha, et su lapsed kasvaksid üles kodus, kus neis poolenisti justkui näha ei tahetagi.

Allikas: allwomenstalk.com