1. Ta on ekstravert

Ekstraverdid lasevad end vähem teistel mõjutada kui introverdid. Uuringud on näidanud, et introverdid on aldimad oma partnerit petma, sest nad lähevad kergemini teiste inimeste (patuste) plaanidega kaasa.

2. Tal on truud sõbrad

M. Gary Newman kirjutab oma raamatus “The Truth About Cheating” (e.k “Kogu tõde petmisest”), et kuna sõpradel on meestele tohutu mõju, siis on see ülimalt tavaline, et kui mehe sõber oma kaaslast petab, teeb see mees samamoodi. Nii et tasub endale otsida mees, kelle sõbrad on (vähemalt tunduvad olevat — tegelikult ei tea ju kunagi) oma kaaslastele truud.

3. Ta lihtsalt tundub seda tüüpi, et ei peta

See tundub küll väga kahtlane, aga ometi on sedagi põhjalikult uuritud ja tuleb välja, et meie kõhutunne teab rohkem kui me oskame arvata — nii et kui su sisetunne ütleb, et mees on truu loomuga, siis üsna tõenäoliselt nii ongi.

4. Talle meeldib heavy metal

Väljaandes Mirror avaldati uuring, millise muusikastiili austajad kõige rohkem ja kõige vähem petavad. Petmises viimasel kohal olid heavy metali kuulajad. Kui vajad täpsemaid andmeid, vaata siia!

5. Ta tunneb, et teda armastatakse ja usaldatakse

Erinevalt üldlevinud arvamusest ei peta mehed sugugi sellepärast, et nad on seksuaalselt rahuldamata. Tõeline põhjus petmiseks on emotsionaalse rahulolu otsimine, kuna igapäevases elus on emotsionaalse läheduse puudus.

6. Te teenite sama palju

USA sotsioloogid on põhjalikult uurinud partnerite palgatšekkide ja petmise seoseid. Tuli välja, et mehed, kes teenivad oma naistest palju rohkem, petavad palju tõenäolisemalt. Nii et kui te toote palgapäeval koju võrdselt raha, on statistika teie kasuks!

7. Ta tuleb suurest perest

Erinevad uuringud on näidanud, et petjate hulgas on kõige rohkem üksikuid lapsi. Nii et kui mehega tutvud, küsi esimese asjana, kas tal õdesid-vendi on.

8. Tal ei teki väga kergesti erektsioon

Me ei räägi siin otseselt potentsiprobleemidest, aga lihtsalt mehed, kes kergemini erutuvad, on ka tavaliselt kergemini valmis petma. Üsna loogiline ka, eksju.

Allikas: Woman’s Day