1. Te austate teineteist

Üks lihtsamaid mooduseid eristamaks head ja halba suhet on tähelepanu pööramine austusele. Kui sina austad teda ja tema sind, siis liikuge aga edasi. Kuid kui tema sinust või sina temast eriti lugu ei pea, siis ei ole tegu hea ja terve suhtega ei praegu ega tulevikus.

2. Olete teineteist nähes elevil

Kui olete heas suhtes, siis ei jõua te kumbki ära oodata, millal jälle teineteist näete. On loomulik, et tahate vahel ka eraldi aega veeta, kuid kui pärast seda eraldi oldud aega toob partneri nägemine sulle jälle liblikad kõhtu, siis on teie suhe veel kindel.

3. Te arendate ja parandate teineteist

On loomulik, et nii sinul kui su partneril on puudujääke, kuid selleks oletegi te teineteisel olemas. Te õpetate teineteist ja täidate tühikuid, mida partner täita ei suuda. Sina ja su partner tõstate teineteist pigem kõrgemale, mitte ei tee maha.

4. Teie vahel on keemiat

See võib kõlada pealiskaudselt, kuid ilma igasuguse keemia ja särtsuta on raske suhet üleval hoida. Ei, seks pole suhte oluliseim osa, kuid olgem ausad — see on siiski tähtis. Kui särtsu pole, siis tasub mõelda, kas ehk on tegu pigem sõbra kui partneri ja potentsiaalse abikaasaga?

5. Olete teineteisega ausad

See ei tule vast üllatusena, et hea suhe ei saa põhineda valedel. See tähendab nii suuri kui pisivalesid — kumbki ei tohiks teie vahele tulla. Kui on miski, mida sa oma kaaslase eest varjad, siis oleks just nüüd aeg sellega lagedale tulla…

6. Te ei draamatse

On peaaegu võimatu hästi läbi saada, kui emmal-kummal teist on pidevalt tarvis suhtesse draamat tuua. Niisiis, kui teile meeldib teineteist meelega armukadedaks teha, vahel vaikides oma tujusid välja näidata või manipuleerida ning ähvardada, siis laske parem teisel minna — see ei vii kuhugi.

7. Te pole teineteise ainsad õnneallikad

Kuldreegel: kui sa pole ise oma elus õnnelik, siis ei saa seda sinu jaoks teha ka keegi teine. Sina pead olema õnnelik oma töö, pere, sõprade ja eraleuga ja tema enda omaga — vaid nii saate veel teineteist õnnelikumaks teha.

8. Te naudite hetke, kuid mõtlete ka tulevikule

Võite vabalt elada vaid tänases päevas, kuid kui leiate end vahel ka tuleviku üle mõtisklemas, siis on see hea märk. See näitab, et tahate partneriga ka edaspidi arvestada ja see lisab mõlemale terve hulga kindlustunnet.

Allikas: allwomenstalk.com