Vanus on kõigest number

Üks asi, mida pead kindlasti endale aeg ajalt meelde tuletama on tõsiasi — vanus on kõigest number! Isegi, kui sõbrad või pere midagi vastupidist väita üritavad. Sa võid olla 21aastane, kuid seesmiselt juba sama küps kui 40ndates inimene. See ei tähenda loomulikult, et suure vanusevahega on kerge, kuid siiski tasub seda meeles pidada.

Mõista, et teie põlvkonnad on erinevad

Siinkohal sõltub kõik iseenesest sellest, kui suur teie kahe vanusevahe õigupoolest on. On see 10 või hoopis 30 aastat? Erinevatel põlvkondadel on erinev kasvatus ja paraku ka erinevad maailmavaated — need võivad tekitada tülisid, kuid kindlasti ei ole tegemist millegi ületamatuga.

Keskendu ühistele huvidele

Miks sa oled suhtes, milles on suur vanusevahe? Ilmselt kuna teil kahel on nii mõndagi ühist. Rõhutage siis seda ja keskenduge sellele, mis teid seob.

Ole suhtes õigete asjade pärast

Suhet ei tohiks kunagi üles ehitada valel ega ka valedel põhjustel. Kas su kaasa on rikas? Kas sa oled kõigest sellepärast temaga koos? See ei ole aus.

Suhtu sellesse suhtesse nii nagu sa teistessegi suhtud

Ilmselt ei taha te kumbki olla “see eriline paar”, kes kõigist millegipärast erineb. Seega ei tasu ka seda ise kogu aeg rõhutada, et teie kahe vahel nii mõnigi aasta erinevust on. Teil on suhe nagu teistelgi paaridel.

Veendu, et side oleks tugev

Iga armastussuhte side peab tugev olema. Ilmselt tuleb teil palju tülisid ette, mida põhjustab nii generatsioonide erinevus kui maailmavaade. Nõrga sidemega te neist välja ei tule!

Leia tugiisik

Tugiisik võiks olla keegi, kes on sarnases olukorras. Kindlasti leidub ka peale teie kahe paare, kes hoolimata vanusevahest on koos otsustanud olla. Otsi nad üles ja saage sõpradeks! Sellest on palju abi.

Ole enesekindel

Lõpuks pead sina olema see, kes oma otsuses kindel on. Vanusevahe ei näita midagi, ole oma suhte ja kallima üle uhke!

Allikas: allwomenstalk