Tal on alati väga, väga kiire
Kui sa talle tõesti meeldiksid, leiaks ta selle aja, et sinuga olla. Isegi kui tööl on kiire, saaks ta vajadusel kas või pisikese kohvipausi teha, et sinuga 15 minutit juttu vesta.

Ta ei tutvusta sind enda perele või sõpradele
Kui sa oleksid tema üks ja ainus, siis ta lausa kibeleks sind kõigile näitama.

Ta ei ava ennast
Sa oled üritanud rääkida tema minevikust ja eelnevast suhtest, kuid ta ei taha enda eraelul üldse peatuda. Ta ei taha lasta sind endale ligi.

Sina lepid kohtumised kokku
See oleks ju tore, et kallim kutsuks kordki sind ise välja? Kuid tundub, et kui sina ei tee plaane, jääbki kohting ära. Kas see ei tundu sulle veidi kahtlane?

Ta küll saadab sõnumeid, kuid ei helista
Ole nüüd hetkeks aus: sulle ju meeldiks kuulda tema häält? See teeb su tuju heaks. Kuigi sõnumeid on tore saada, nõuab helistamine rohkem vaeva. Su kallim aga ei taha sellega tegeleda.

Ta ei kaasa sind tulevikuplaanidesse
Ta räägib näiteks suusapuhkusest, kuhu võiks minna, või hoopis Soomes toimuvast kontserdist. Kuid ta ei uuri, kas oleksid neist huvitatud.

Ta suhtleb ikka veel enda eksidega
See on suur ohumärk, kui ta räägib nendega väga tihti. Kui ta võtaks sind tõsiselt, ei vaevuks ta endiste tüdruksõpradega kontakteeruma.

Ta ei taha sinuga avalikkuses lähedane olla
Olgu, paljudele meestele ei meeldigi avalikkuses suudlemine ja see on täiesti normaalne. Kui ta aga ei taha su käest isegi kinni haarata, kui koos kuhugi jalutate, pole see kahjuks hea märk.

Ta tühistab teie plaanid
Pidite minema teatrisse, kuid ta teatab viimasel minutil, et ei saa jälle minna? Ja see pole sugugi esimene kord!

Sa ei tunne end temaga mugavalt
Kallim peaks olema sinu kalju ja sa peaksid olema suuteline teda kõiges usaldama. Kuid paraku on palju teemasid, millest sa ei taha temaga rääkida.

Ta ei tunne su vastu huvi
Olete juba mitu kuud kohtamas käinud, kuid teda ei huvita tegelikult su elu või mõtted. Ta ei tea isegi seda, millises ülikoolis sa käisid.

Allikas: YourTango