Sa tunned rahu
Su kõrval on inimene, kellest hoolid. Viimasel ajal oled aga hakanud mõtlema, kuhu kadus see meeletu keemia teie vahel? Paraku jääb aga püsima vaid selline suhe, milles mõlemad osapooled austavad teineteist ja tunnevad end kindlana. Rahus kulgemine on palju mõnusam kui pidev „liblikad kõhus“ tunne. Kuid ära aja seda segamini mugavussuhtega, kui olete koos vaid seetõttu, et “otseselt midagi viga ju pole”.

Tead, kuidas probleeme lahendada
Pikalt koos tekivad kindlad mustrid, ka tülitsemises. Näiteks oled sa pärast pikka tööpäeva väsinud ja kukud kerge uinaku asemel mehe kallal nokkima. Tema ei saa probleemist loomulikult aru ja enne kui märkad … Olete tülis. Peamine on aga see, et saate sellest võitu ja oskad edaspidi enda käitumist ennetada.

Armastad iseennast
Tihti minnakse lahku seetõttu, et teine inimene ei tee enam õnnelikuks. Siit tuleb aga karm reaalsus ja meeldetuletus — ainult sina ise suudad enda argipäeva (ja ka elu) õnnelikuks muuta, mitte keegi teine. Igas suhtes tuleb enne tõuse ja mõõnasid. Kõige olulisem on lihtsalt leida endas üles see tugevus ja rahu, et taas jätkata. Keegi teine ei võta sinu eest vastutust. Õpi ennast armastama!

Sa oled teise vigadega leppinud
Vaata enda armsamat ja mõtle, kas sa ikka hindad teda just sellisena, nagu ta on? Või tahaksid teda veel muuta, et temast saaks lõpuks „ideaalne mees“. See pole kahjuks võimalik. Sa pead hindama teda kui tervikut.

Teil on samad soovid
Jah, see pole romantiline, kuid kahjuks pead tegema kindlaks, kas unistate enda kaaslasega samadest asjadest. Kas tema tahab lapsi, aga sina? Kuidas kujutate end viie aasta pärast? Elate maal või linnas? Paratamatult pole sellistes suurtes asjades võimalik alati kompromisse teha, seega tasub juba varakult mõelda, kas suhe liigub õiges suunas.

Te tahate, et kõik laabuks
Igas suhtes on omad probleemid. Kuid kõige olulisem on see, et olete mõlemad selle nimel tööd tegema (veel ebaromantilisem väljend, eks?). Suhe nõuab kompromisse ja ohvrite toomist. Oled sa selleks valmis?

Allikas: YourTango