1. Olete majanduslikult iseseisvad

Kokku kolimine inimesega, kellel on rahalisi probleeme, pole hea mõte. Nii saab temast hoopis su ülalpeetav ja see hakkab juba varakult sulle närvidele käima. Kui mõlemal on aga oma kindel sissetulek, sujub kõik lihtsamalt — saate majapidamisse panustada võrdse summa.

2. Olete niikuinii kogu aeg koos

Kui olete juba harjunud pidevalt ninapidi koos olema, läheb ka ühisesse koju elama asumine sujuvamalt. Kui ta magab pidevalt sinu juures või sina tema juures, olete juba niikuinii teineteise veidrustest, harjumustest ja eelistustest teadlikud.

3. Olete juba kaua koos olnud

Pärast kolme nädalat ei tasu veel kokku kolida, kuid kui olete teineteist tundma õppinud juba aasta või enam, peaksite ka koos elamiseks valmis olema. On oluline, et te tunneksite teineteist võimalikult hästi.

4. Te kuulate teineteist

Kas te kuulate teineteist ja teate, et saate alati teineteisele oma muresid usaldada? Me ei räägi vaid kuidas-su-päev-läks vestlustest, vaid kõigist olukordadest, kus tuleb teha kompromisse ja püüda partneri heaolu eest seista. See näitab, et olete valmis ka tülidest koos välja tulema, mis on koos elamise juures äärmiselt oluline külg.

5. Tunnete teineteise perekondi ja sõpru

Kui te pole veel kohtunud teineteise parimate sõprade või perega, ei pruugi te veel valmis olla. Hea läbisaamine partneri lähedastega on oluline, sest nad hakkavad ju mingil hetkel ka külas käima.

6. Te suhtlete sõnadetagi

Koos elava paari puhul on oluline, et nad teaksid teineteise soove ja eelistusi ka sõnadeta. Kui oled valmis partnerit hommikul valmis tehtud kohviga üllatama või tema toob õhtul värskelt ahjust tulnud kaneelisaiu, sest teab, kui väga sa neid armastad, näitab see, et teil on teineteise vastu austus ja armastus, mis teeb kooselu vaid mõnusaks ja nauditavaks.

7. Mõtlete mõlemad järgmistele sammudele

Kui vaatate vahelduseks teineteisele ka kumbki ühes suunas ja edasi, on see hea märk. Kokku kolimisega ei tohiks teie suhte areng lõppeda.

Allikas: All Women's Talk