1. Sa veedad parema meelega õhtu oma kallimaga diivanil kaisutades kui lähed sõbrannadega välja

See, kui sa tunned oma kallimaga ennast ülihästi tehes otseselt mitte midagi, viitab sellele, et te olete üksteise parimad sõbrad.

2. Ta räägib sulle absoluutselt kõigest

Sa kuuled isegi tema sõprade saunajutte, sest ta ei suuda mitte midagi sinu eest varjata.

3. Teil on ühesugused salapatud

Kas mõni mitte just kõige intelligentsem sari või arvutimäng — te naudite neid koos ja mõistate, et selle tähtsa tegevuse ajal pole lubatud segada ega lobiseda.

4. Te tellite üksteisele toitu

Kui lähed pärast tööd hiinakast läbi, kuna ei viitsi sel õhtul ise süüa teha, siis pole sul vaja helistada — sa tead täpselt, mida ta tahab. Vaat see on tõeline armastus!

5. Te ei pea iga sekundit koos veetma, aga sa tunned end alati paremini, kui ta on kusagil lähedal

Kui ta on eemal, siis tunned sa pidevalt, et tahaksid just temaga kõiki oma väikeseid tähelepanekuid jagada. Samal ajal arutled omaette, et kas tema ka ikka nii tunneb.

6. Teil on hunnikute viisi oma nalju

Vahel on teie sõpradel raske teiega sammu pidada, sest te naerate end ribadeks mingite asjade peale, millest ainult teie kaks aru saate.

7. Te saate juba pilgu järgi aru, mida teine mõtleb

Teile piisab mingil üritusel kohata üle ruumi teineteise pilku ja ilma ühegi sõnata on teile selge, et te tahate mõlemad siit igavalt peolt ära minna.

8. Teie kohtingud on alati seiklused, mis kipuvad tihti veidrateks muutuma

Teil on ettearvamatu sihtpunktiga roadtripid ja te satute koos tihti imelikesse “nagu filmis” situatsioonidesse. Lihtsalt sellepärast, et oma parima sõbraga koos on kõik spontaansused lubatud.

9. Te küsite iga probleemi korral teineteiselt nõu

Pole ühtegi siseheitlust, millega te peaksite üksi maadlema. Te küsite teiselt nõu ja arvestate sellega. Te olete tõeline tiim.

10. Te olete koos palju üle elanud

Igas suhtes on tõuse ja mõõnasid. Mida rohkem te olete koos mõõnu või heitlusi elus üle elanud, seda kindlamalt tead, et ta jääb su kõrvale, mis iganes ka juhtuks. Ta on su parim sõber ja hingesugulane ega lähe kuhugi!

Allikas: Woman’s Day