Rinnad
Sinu meeles on need liiga väiksed, liiga suured, liiga rippuvad, imeliku kujuga… Selle asemel, et mehele kurtma minna, küsi, mis talle sinu rindade juures kõige rohkem meeldib. Vastus võib sind üllatada!

Kõht
Suurem osa naisi pole oma kõhuga rahul ja arvavad, et väike “polster” peletab ka mehe eemale, kuid kui su mees pole just professionaalne atleet või agar jõusaalikülastaja, kehtib tal su kõhule vaid üks reegel: see ei tohiks olla suurem kui tema õllekõht.

Tagumik
Ükskõik kui suur, väike, pehme või kondine see ka poleks, mehele meeldib alati just tema naise tagumine ots kõige rohkem, nii et lõpeta muretsemine!

Vagiina
Olgem ausad, me kõik oleme kunagi peegliga end uurinud ja see, mis vastu vaatab ei ole kindlasti just ilus, kuid tea, et su mees ei suhtu sellesse samamoodi. Talle on oluline see, mida su privaatsed kehaosad tema jaoks tähendavad — need aitavad tal end mehena tunda ja sellest piisab!

Jalad
Sina arvad, et need on vormist väljas ja kõverad, aga ometi kui sa paned lühikese seeliku ja kontsakingad, läheb su mees hulluks. Need ei saa siis ju nii hullud olla!

Allikas: yourtango.com