Kusjuures samas ei tohi naine jätta ju oma meest unarusse ja peab ikka temaga tegelema ka ning tore oleks, kui naine ikka saaks trennis ka käia, sest muidu läheb ehk veel paksuks ja no muud iluprotseduurid oleks ju ka toredad.

Kindlasti ärgem unustagem seejuures, et naine peaks veel tööl käima täiskohaga.

Kujutagem siis ette kaunist päevaplaani. Hommikul kell 6.00 äratus. Siis tuleb teha veel kõik hommikused protseduurid ja kindlasti meeldiks mehele, kui naine jõuaks veel talle ka hommikusöögi teha. Nii 7.20 tööle.

Tööpäev kestab kuskil kella 17-ni. Peale seda oleks maru hea, kuinaine jõuaks trenni, aga kuna trennid algavad enamasti täistunnil, siissaab naine minna trenni 18.00 ning kokkuvõttes saab ta spordiklubistkoju liikuda kõige varem kuskil 19.30. Siis tuleks käia ju ka poes,mis võtab samamoodi oma tunnikese koos sõiduga sinna ja sealt koju.

Kodus oleks siis naine 20.30. Ning selleks ajaks on mees juba näljastnõrkemas ning siis tuleb teha süüa. Keskmiselt võtab see vaaritaminetunnikese ikka aega, kui sa just pelmeene ei söö või purgisuppi. Niiet sööma saab siis hakata kuskil 21.30 ning kuskil 22 ajal saad hakatakööki koristama ning nõusid pesema. Ning kui sa juhuslikult omad veel mõnda lemmiklooma, siis tuleb veel omakorda hoolitseda tema eest ka.

Mul on suur küsimus, mis kurat siis on meeste tööd? Puudelõhkumine? Auto remont? Muru niitmine? Remondi ja pisiparandustööde tegemine? No olgem siinkohal ka ausad, et kui sa elad korteris, siis muru mees niitma ei pea ja autot ei remondi tänapäeval keegi ise ning tagatipuks pole ju uues korteris eriti palju just vaja teha.

Ning iga kord, kui sul on vaja prügiämber välja viia, siis enamastiimestatakse ka, et kuidas see nii kiiresti prügiga täitub.

Tagatipuks ei ole naise päev veel läbi, sest siis vajab mees ju veel natukene tähelepanu ka!

Nädalavahetusest vist pole mõtet üldse rääkida. Reedel on ju ikka sama jama mis teistel tööpäevadel ning kui kätte jõuab laupäev, siis igaüks meist tahab ju natukene kauem magada. Kuid kaua sa ikka magad, sest hommikusöök on vaja ju teha. Siis sööd kiirelt ja hakkad kraamima. Siis avastad, et pesukorv ajab juba üle ja midagi enam selga pole panna ning asud usinasti pesu pesema.

Korter on juba ka pika töönädalaga mattunud tolmu alla ning kuna koristamine on naiste töö, siis asud hoolsalt tolmu võtma ja põrandaid pesema ning muid koristamisega seotud asju tegema ja enamasti ka vaipa kloppima, kuna mees kas vaatab F1 või istub arvutis.

Siis oled tõeliselt õnnelik naine, kui suudad oma mehe endaga suuremaid sisseoste meelitada tegema, kuna üksi ei jaksa ka tassida poest ära peale suurte toidukottide veel hunnikut puhastusvahendeid ja muud nodi. Kell lööb selleks ajaks juba pärastlõunatunde ning veel jooksed trenni, kuna tuleb ju ilus välja näha.

Peale trenni algab juba vaaritamine ning nõudepesuning kell 21 oled sa juba nii väsinud ega jaksa enam midagi muudteha kui magama minna. Ning loobud ka sõbrannadega välja minemast.

Pühapäev ongi käes ja algab samamoodi hommikusöögiga. Täna ontoredam päev, sest kodu on juba korras ning võib-olla lähete mehegakinno või välja sööma. Kuid ärge isegi mitte lootke, et õhtusöögi vaaritamisest pääsete.

Siis tuleb kogu see pesuhunnikära triikida ja kappidesse paigutada ning kuna laupäev möödus liigakiiresti, et oma lemmikloomale tähelepanu pöörata, siis tuleb ruttu seda teha. Kui oled veel eriti usin, siis lähed ka täna trenni,aga kui mitte, teed valmistusi tulevaks töönädalaks. Kogu see trall algab siis uuesti…

Ning mida tegi mees kogu selle nädala. Käis tööl, mängis arvutimänge või vahtis niisama arvutis. Võib-olla korra pesi nõud ära. Ning siis ta on täielikult oma nädala töölimiidi ületanud. Kuid teate, mina ei palukski mehelt enam seda, et ta peseks ehk ise seekord nõud ära või miskit, kuna nagu mulle teatati, siis enamik mehi lihtsalt naeravad sulle näkku selle palve peale.

PS! Hoiduge veel selle eest, kui teile külalised tulevad,kuna teie olete siis sunnitud enamasti veel lisaaega tegemaköögis ja mees saab särada suures toas…

On olemas naiste tööd ja meeste tööd, kuna aga kõik tööd on tegelikult naiste tööd, siis mehed ei pea midagi tegema…