Õudsed fotod läbipekstud Rihannast jõudsid meediasse 2009. aastal. Maailm oli šokeeritud, kuuldes, et kaunitari kallal oli vägivalda tarvitanud tema tollane poiss-sõber Chris Brown. Mees sai lähenemiskeelu, mis tühistati möödunud aasta veebruaris, vahendab Daily Mail.

Kolm aastat hiljem on Rihanna juhtunust üle saanud ning tunnistas Oprah`le, et hoolimata kõigest on nad Chrisiga väga lähedased ja armastavad teineteist. "Me oleme oma suhte kallal kõvasti tööd teinud ja oleme nüüd väga head sõbrad," kinnitas lauljatar. Samuti tunnistas näitsik, et mehe läheduses on tal raske viibida, sest südamepõhjas on tal Chrisi vastu endiselt tulised tunded.

"Ta on mu esimene armastus, mu elu armastus," nuuksus Rihanna.

Rihanna lisas veel, et pärast intsidenti oli ta küll Chrisis pettunud ja loomulikult väga vihane, kuid ühtlasi tundis ta suurt muret, mis mehest edasi saab. "Ta tegi sellise vea, sest ta vajas abi. Aga kes teda aitab? Kõik arvavad, et ta on koletis, kuid nad ei tea, mis on selle taga. Olin tema pärast väga mures," rääkis naine.

Tema sõnad on ärevile ajanud koduvägivalla vastu võitlevad organisatsioonid, kes süüdistavad Rihannat vägivalla aktsepteerimises. Nende sõnul võivad Rihanna sõnad saada saatuslikuks paljudele naistele, kes ei julge seetõttu enam koduvägivalla vastu abi ja kaitset otsida.

Naisteka lugejad, kas teie suudaksite andeks anda mehele, kes on teid löönud?