Tini on 60ndates eluaastates ja soovib lahku minna oma 80ndates eluaastates olevast abikaasast Hugh`st. Naine väidab, et mees on käitunud ebamõistlikult ning tal peaks olema õigus see abielu lõpetada. Hugh on aga kindlalt lahutuse vastu ning väidab, et Tini jutt on vale — tema pole midagi valesti teinud ja lihtsalt niisama igavusest või huvi kadumise tõttu ei tohiks lahutust anda.

Naine kolis välja juba 2015.aastal ning andis toona ka lahutuse sisse. Kohus on siiani arutanud, mida tähendavad mõisted “ebamõistlik käitumine” ja “süü” ning teatas täna, et ei saa Tini taotlust rahuldada. Lahutus jõustub alles aastal 2020, kui nad on viis aastat eraldi elanud ja siis oma soovile kindlaks jäävad.

Kohtunikud, kes selle asjaga tegelesid, selgitasid, et Tini ei suutnud esitada piisavalt asitõendeid näitamaks, et mees on temaga halvasti käitunud ja et sassi läinud suhteid ei ole enam võimalik parandada.

Tini esindajad aga väitsid, et naine ei peaks leidma tõendeid oma mehe halvast käitumisest, sest eeldus, et naine peab igaveseks oma abikaasa külge jääma, on jabur.