Esmalt pead sa võtma endale aega. Kui tahad endale näidata, et oled iseenda parim sõber, siis pead selleks võtma omaette aja. Nii nagu sa paned oma kalendrisse kirja töölõunad, trenni, kokteilid sõbrannadega või kohtingu kallimaga, võta ka kindel aeg omaette olemiseks. Kirjuta kasvõi suurelt “minu aeg!” ja ära lase teistel plaanidel sellele ajale tikkuda. Nii tead, et saad siis rahus filmi vaadata, jalutamas käia, raamatut lugeda… Mida iganes su hing vaid teha ihkab!

Vii end kohtingule

Kes ütles, et väljas peab käima vaid seltskonnaga? Miks sa ei võiks üksinda kinno minna või Itaalia restoranis pastarooga ja klaasikest valget veini nautida? Kes keelab sul üksinda muuseumisse kunsti nautima minna?

Hellita end!

Kellele ei meeldiks mõnusad hoolitsused? Kui võimalik, mine spaasse, kuid spaa annab suurepäraselt tuua ka enda vannituppa. Võta endale vaba õhtu ja tee pediküüri, maniküüri, näo- ja juuksemaske. Vedele soojas vannis, tee iluuinak… See ei tee sind ainult ilusamaks, vaid aitab ka stressi leevendada.

Proovi midagi uut!

On lihtne kellegagi koos uusi asju proovida, kuid üksinda on see pisut keerulisem ja rohkem julgust nõudvam. Me ei soovita sul lennukist välja hüpata või üksinda Taisse põrutada, seikluseks võib olla ka uue keele õppimine või mõnda põnevasse treeningusse minemine. Sa pead oskama lõbutseda üksinda, et saaksid seda teha ka teistega!

Allikas: sheknows.com