1. Ta ei täna sind mitte kunagi

Teed tema heaks midagi armsat, aga ta ei kallista ega suudle sind põsele ega näita ka kuidagi muud moodi, et ta su tegu hindab. Ta käitub hoopis nii nagu see oleks pidanud olema loomulik. Nagu ta ongi selle ära teeninud.

2. Ta teeb solvavaid nalju

Ta teeb nalju, kuidas su toidud on vastikud ja et sa oled nii palju juurde võtnud ning et tal on salasuhted, millest sina midagi ei tea. Ta käitub justkui õrritavalt, aga sa saad sisimas aru, et ta mõtleb neid nalju tõsiselt.

3. Ta vabandab end välja iga kord, kui on sulle haiget teinud

Ta ei võta kunagi oma tegude eest vastutust ja isegi, kui ta vabandab, järgneb sellele mingi nõme põhjendus, näiteks, et ta oli purjus või ta tegi seda kogemata või see oli hoopis sinu enda süü.

4. Ta kaotab kontrolli mõttetute asjade pärast

Kui sa julged voltida rätikud kokku “valel” viisil või jätad mustad nõud kraanikaussi, läheb ta totaalselt endast välja. Ta tekitab sinus tunde, nagu sa oleksid väärtusetu, sest tegid lihtsalt ühe pisikese vea.

5. Ta kontrollib su elu

Ta ütleb sulle, kui kaua sa võid oma tüdrukutega väljas olla või milliste sõbrannadega üldse suhelda või kus käia. Sa pead talt alati luba küsima, sest ta on röövinud su vabaduse.

6. Ta ei austa su isiklikke asju

Kui ta on vihane, viskab ta su telefoni puruks. Ta viskab su riided voodilt maha, et endale ruumi teha. Ta sööb su toidu ilma küsimata ära. Aga kui sina tema asju puutuksid, pääseks põrgu valla.

7. Ta teeb su huvisid maha

Kui sa talle oma hobidest, unistustest või kirest räägid, ei taha ta sellest midagi kuulda. Ta hakkab su üle naerma või ütleb, et ei mõista, miks sa oma aega nende mõttetute asjade peale raiskad.

8. Ta kritiseerib su välimust

Ta ütleb sulle, et oled juurde võtnud või et su juuksejuured paistavad värvi alt välja. Ta tellib restoranis sinu eest sulle toidu, et sa ei tarbiks liiga palju kaloreid. Ta käsib sul enne kodust väljumist riided vahetada, sest ei taha, et teda nähtaks sinuga koos, kui sa ei näe tema silmis täiuslik välja.

9. Ta on energiavampiir

Ta ei lase sul kunagi õnnelik olla ja leiab alati viisi, kuidas sa end halvasti tunneksid (ka nende asjade pärast, mis alguses sinus põnevustunnet tekitasid).

10. Ta on kade, kui sul hästi läheb

Ta ei taha, et sa teeniksid kõrgemat palka kui tema. Ta ei taha, et sul oleks lõbus ilma temata. Ta ei taha, et sul oleks veel mõni põhjus elamiseks peale tema.

11. Ta on liiga kaitsev

Ta loeb su sõnumeid ja e-kirju. Ta norib tüli kõigiga, kes sind pisut liiga kaua vaadata julgevad. Ta käitub sinuga nagu asjaga, mida ta omab.

12. Ta ei hoia olulist infot meeles

Ta ei mäleta, millal on su sünnipäev, teie aastapäev või oluline sündmus, millest sa talle juba korduvalt rääkinud oled. Tundub nagu ta ei kuulaks sind kunagi või siis lihtsalt ei hooli.

Allikas: Thought Catalog