Ametüst — helelilla ametust on kõrge vibratsiooniga kivi, mis stimuleerib ja seejärel rahustab südametšakrat ning toob armastust sinu ümber.

Berüll — roosa berüll ehk morganiit tõmbab ligi armastust ja säilitab seda. See julgustab armastavaid mõtteid ja tegusid, luues ruumi elu ja elamise nautimiseks.

Tselestiit — helesinine, kõrge vibratsiooniga kivi, mis lahustab valu ja toob armastust. Kuna ta soodustab kurgutšakra avanemist, siis kasutatakse seda kivi siis, kui on vaja abi oma tunnete väljendamisel.

Granaat — tõmbab armastust ja ustavust. Tasakaalustab seksuaaltungi ja leevendab emotsionaalset ebakõla.

Magnesiit — avab südametšakra ja stimuleerib südamega tuntavat armastust, kaasa arvatud armastust iseenda vastu, mis on vajalik, enne kui saate vastu võtta teise inimese armastuse.

Roosa kvarts — tingimatu armastuse ja rahu kivi. Kõige tähtsam südame kristall, mis õpetab armastuse tõelist olemust ja puhastab südame kõigil tasanditel. Suurendab ka enesearmastust.

Topaas — stabiliseerib emotsioone ja muudab sind vastuvõtlikuks igast allikast tulevale armastusele.

Turmaliin — roosa turmaliin on afrodisiaakum, mis tõmbab armastust ligi nii materiaalses kui vaimses maailmas. Annab veendumuse, et armastada on turvaline. Annab tuge ka füüsilise mõnutunde jagamisel.

Türkiis — stimuleerib romantilist armastust ning toob kokku mees- ja naisenergiad.

Opaal — võrgutav kivi, mis intensiivistab emotsionaalseid seisundeid ja vabastab keeldusest. Toob armastust, kirge ja iha.

Rubiin — stimuleerib südametšakrat, toob küllust ja kirge ning tõmbab ligi seksuaalset aktiivsust.

Rodokrosiit — esindab isetut armastust. On suurepärane kivi südame ja suhete jaoks. Tõmbab ligi hingesugulasi. Julgustab spontaanselt välja näitama oma tundeid, ka erootilist kirge.