Paraku on elu selline, et viimase kolmandiku sellest võime me veeta haigevoodis või hooldajate valvsate silmade all. Kas sina oleksid valmis oma partneri eest päeval ja ööl, igal tunnil hoolt kandma? Kas sa suudaksid seda tegelikult ka teha, kui praegu sind isegi pisike kõhutuul ära ehmatab? Sest usu, olukord võib aastatega palju jubedamaks kujuneda.

Kindlasti keskendume me suhteid luues positiivsele — sellele, kuidas koos pargis käsikäes jalutades aina uuesti ja uuesti teineteisesse armutakse, sellele kuidas linade vahel koos taevastesse kõrgustesse jõutakse või sellele, kuidas koos väärikalt vananetakse. Paraku pole aga see viimane just kõige roosilisem. Kas sina oleksid nõus oma kallima viimasele teekonnale saatma särgis, mida sa südamest vihkad? Lihtsalt seepärast, et see tema suurimaks sooviks on. Kuidas sa tuleksid toime olukorraga, kus arst su kallimale kõigest paar kuud elada lubab? Ehk ei tundugi teki all kõhutuule laskmine enam kõige õudsem asi maailmas.

Võta hetk ja ole aus. Mõtle oma tulevikule. Teie tulevikule. Ja üllata oma kallimat — teinekord, kui piinlikku situatsiooni satute, ütle talle, kui palju sa teda armastad. Sest ehk ei olegi olukord veel kõige hullem.

Allikas: Upworthy