1. Tal ei ole ei huvialasid ega sõpru. Peale sinu ei ole tema elus midagi huvitavat.

2. Ta on veendunud, et sul on oma eksi vastu jätkuvalt tunded, kuigi selleks pole mingit alust.

3. Ta avaldab sulle juba esimesel või hiljemalt teisel kohtingul armastust. Kõlab romantiliselt, aga tegelikult on see täiesti jabur, sest ta ei tunnegi sind veel ja püüab lihtsalt klammerduda, et mitte üksi olla.

4. Ta väidab, et sina oled kogu tema maailm, mis on ka loogiline, sest muud elu tal ju ei ole. Sellist koormat ei suuda keegi kanda.

5. Ta nõuab, et sina oma armastust tema vastu pidevalt tõestaks ja kinnitaks. Kui sa talle iga päev mitu korda ei ütle, et armastad teda, läheb ta täitsa pööraseks ja süüdistab sind ükskõiksuses, petmises või hoolimatuses.

6. Ta on su sõprade peale armukade, sest nad röövivad temalt väärtuslikku aega sinuga. Lisaks on ta kindel, et su meessoost sõpradel on plaan sind ära sebida.

7. Ta ähvardab sind pidevalt maha jätta, sest see on tema nipp sinus süütunnet tekitada ja veel rohkem enda külge siduda.

8. Ta pole oma eksidele andeks andnud ja räägib neist halba. Sama saatus ootab sind, kui te lahku peaksite minema.

9. Ta jälitab sind sotsiaalmeedias ja läheb närvi iga kord, kui sa kas teda ei maini, mõni meessoost isik su pilte laigib või eriti siis, kui su postitus saab tähelepanu mõnelt temale tundmatult mehelt.

10. Ta luurab su telefonis, sest "sul ei ole ju midagi varjata, miks ma ei või vaadata?!"

11. Ta valab su lillede ja kingitustega üle, leevendamaks omaenda süümepiinu sinuga halvasti käitumise pärast.

12. Ta on veendunud, et sa petad teda, kuigi sa pole sellisteks kahtlusteks mingit alust andnud.

13. Ta läheb endast välja, kui sa ei pühenda talle iga vaba minutit. Sest tal pole mingit muud elu ja sa oled ta kinnisidee.

14. Tema tuju sõltub sinust - kui sa ei kinnita talle, kui väga sa teda armastad, on ta tujust ära ja nutab, karjub või lausa märatseb.

15. Ta ei kannata mitte mingisugust kriitikat. Omast arust on ta perfektne või vähemalt välja näidata, et tema näol oled võitnud tõelise jackpoti - kritiseerida ei ole siin midagi! Kui julgedki suu lahti teha, keerab ta selle kõik sinu vastu ja sõimab su läbi.

Nii et hoia sellisest isendist heaga eemale!

Allikas: Your Tango