1.  Joonlaua ja mõõdulindiga ära lähedale tule!

Kui su uus kutt esimest korda püksid maha tõmbab, ei pruugi sa tema varandusse küll esimesest pilgust armuda, kuid pea meeles — see on üks ja ainus kord, kui esmamulje võib olla vägagi petlik. See ei loe, milline ta lõtvunud olekus välja näeb! Tegelikult on kõik peenised kõvastunult enam-vähem ühesuurused. Hoopis rohkem peaksid sa huvi tundma selle vastu, kui kõva see on ja kui kiiresti mees erutub. Nii et kui tal pole just mikropeenis või erakordselt suur varustus, ei mängi suurus erilist rolli.

2. Ma ei ole väga valiv…

Muidugi meeldib su partnerile, kui üllatad teda mõne uue trikiga, millest uuest Cosmost lugesid, kuid tegelikult ei pea sa väga kõvasti pead murdma, kuidas teda erutada. Igasugune puudutus läheb hästi peale! Pead vaid välja uurima, kas su partnerile meeldivad õrnad ja pehmed silitused või eelistab ta natuke karmimat kohtlemist. Ära pelga eksperimenteerida ning jälgi, millistele puudutustele su kallim kõige entusiastlikumalt reageerib.

3. Sa saad mind aidata, kui ma olen närvis

Ikka juhtub, et närvid veavad alt ning esimesest linadevahelisest sessioonist ei tule midagi välja. Vähene eneseusk, sooritusärevus, liigne pinge ning püüd anda endast parim võivad ka kõige kangema tüübi jalust (ja mitte ainult) maha murda. Niipea, kui mees hakkab muret tundma, kas ta ikka on tasemel, kas ta peab piisavalt kaua vastu või võrdleb end su eelnevate partneritega, on mäng tõenäoliselt läbi. Nüüd on sinu kord olla mõistev, mitte naerda röökides või solvunult toas minema kihutada, vaid paluda tal rahulikult rääkida, mis mureks on või asi naljaks pöörata. Rahusta ja lohuta teda, võta pinged maha ning juba üsna pea on ta valmis uuesti sadulasse ronima. 

4. Kuum on parem kui külm

Miks muidu eelistavad paarid mesinädalaid veeta soojades paikades ja mitte suusapuhkusel. Külm õhk või vesi (ja mõnikord isegi jahedam libesti) panevad peenise ja munandid kokku tõmbuma.

5. Aita mul kauem vastu pidada

Esiteks õpeta oma partnerile, kuidas teha Kegeli harjutusi. Jah, neid soovitatakse tavaliselt naistele, kuid mehed saavad nende harjutuste abil samuti oma lihaseid paremini kontrollida ja vajadusel õppida end tagasi hoidma. 

Kui mees tunnetab, et “lõpp on lähedal,“  katkestab ta hetkeks suguakti. Sina pigista ta peenist nüüd pöidla ja kahe sõrme vahel. Pärast u 20-sekundilist õrna pigistust peenise peast allpool on ta valmis jätkama.

6. Ma tõusen ja säran

Tahad head tuju ja tugevat tervist? Alusta päeva seksiga! soovitas Naistekas oktoobrikuus. See on päevale suurepärane algus, lõhub tavalist seksirutiini ja mis kõige lahedam — on kordades nauditavam kui õhtune nahistamine.

7. Seks on parim viis mind tervena hoida

Regulaarsed ejakulatsioonid, eriti üle 20aastastel meestel, vähendavad riski haigestuda vanemas eas eesnäärmevähki, avastas Austraalia teadlaste töögrupp. Nad avastasid, et seemnepurske tihedusel eluaastates 30–50 ei ole mingit seost haiguse tekkimisega, küll aga oli oluline vahe 20. aastates. Meestel, kellel oli sel eluperioodil viis või enam orgasmiga lõppenud vahekorda nädalas, vähenes hilisem eesnäärmevähki haigestumise risk kolmandiku võrra. Ameerika teadlaste uuring, mis keskendus vanemate meeste suguelule, leidis aga, et mehed, kes seksisid regulaarselt (20 või rohkem korda kuus), haigestusid harvem kui nende eakaaslased, kes seksisid vähem.

Allikas: Womenshealthmag.com

Loe lisaks: