Kuigi naisel on suhtes tihti kanda nn” täiskasvanuma” roll.


Kuigi ikka veel on levinud on arusaam et erinevalt naistest ei kaota mehed aastatega oma sarmi. Hallide juuste ja veidi vormist väljas figuuuriga mehi kohtab tihti televisooni saatejuhtidena aga naissaatejuht peab kindlasti olema noor ja ilus.


Tänapäeval julgustab naisi tegema vaba valikut ka asjaolu et eeskujusid pole vaja kaugelt otsida.

Paljud popstaarid on abielus endast noorema mehega: näiteks Madonna ja temast 12 aastat noorem Guy Ritchie, Melanie Griffith ja Antonio Banderas.

USA-s näiteks on küsitluste järgi ligi 40% naistest olnud suhe endast noorema mehega.


Millest tuleneb siis ikkagi naiste soov leida endale nooremat partnerit?
Kes on need naised?


Tavaliselt on neil tugev iseloom, nad on enesekindlad ja armastavad võitlust.
Nad tahavad säilitada oma iseseisvust ja vihkavad situatsiooni kus peavad sõltuma mehest. Tihti tundub neile et neljakümnendates aastates mehed on liiga hõivatud tööga, nad ei ole võimelised unistama nii nagu kahekümneaastased ega soovi end pühendada uuele armuloole.

Naised on saavutanud majandusliku sõltumatuse, nad on iseseisvad ja ei otsi enam tugevat meest kellele “nõrgema soo” esindaja saaks toetuda. Mõnel neist on eelnevalt olnud suhe domineeriva ja autoritaarse vanema mehega.

Muutunud on ka meeste mõttemall.
Paljudele tundub kogenud ja küps naine atraktiivsem. Kas „Ally Mc Beal“’i seriaalist tuntud Riscard Fish keda erutab keskealiste naiste lõualott on ainult paroodia? Võib-olla.. Või tähendab see hoopis ka meeste mõttemallide muutumist?

Samal ajal kui naised on meestega võrdselt teenides heitnud kõrvale „nõrgema soo“ rolli ja suudavad endale ise majanduslikku kindlustatust pakkuda on muutunud ka mehed. Mehed ei häbene enam oma naiselikku poolt: kas rääkida oma tunnetest või isegi nutta.
Nagu mäng mille reeglid muutuvad. Iga päevaga… Nagu armastuski.

Kui Sul on parajasti suhe endast noorema mehega oleks sul kasulik teada et:

  • Tulevik- hirm tuleviku ees võib suhtele tõepoolest lämmatavalt mõjuda. Paratamatult jooksevad peast küsimused stiilis: Tema on siis veel noor kui mina juba.. mis siis kui ta hakkab nooremaid vaatama- Tuleb meeles pidada et samal ajal kui naised muretsevad vahetpidamata tuleviku pärast keskenduvad mehed käesolevale ajahetkele ja ei muretse tuleviku pärast sugugi.

  • Tülid- kõik paarid tülitsevad aga.. proovi lahkaarvamustes mitte süüdistada vanusevahet. Kui ta ei sind ei mõista, proovi paremini seletada.

  • Ämm- emale on alati raske aksepteerida teist naist oma poja elus. Arvatavasti on ta algul teie suhte vastu ja püüab teile kaikaid kodaratesse loopida. Anna talle aega harjuda. Las ta näeb et teie suhe ei ole kui õletuli.

  • Lapsed- millal oleks õige aeg neid muretseda? Kuna tema on noorem pead arvatavasti olema sina see kes selle teema üles võtab. Rääkida tuleb siiralt ja otsekoheselt ka kõigist oma hirmudest ja kahtlustest.