Mõtled, et miks su mees ei võinud seda naist eemale lükata või teha talle kohe selgeks, et ta on suhtes. Kogu õhtu on nüüd rikutud, sest otsid silmadega kogu aeg seda naist, kes proovis nii jultunult teie vahele tulla. Äkki su mees petabki sind?

Hetk, mil üks naisterahvas taipab, et teine naine flirdib tema mehega, võib vaid mõne sekundiga muutuda väga inetuks. Naine muutub paratamatult sageli armukadedaks ja hakkab mõtlema, et mida ta veel peaks oma mehe kohta teadma. On ta tõesti kõigest ootamatu olukorra ohver või toimub siin veel midagi?

Pole vahet, kas olete baaris, peol, tööüritusel või naabruskonnas jalutamas — te naudite teineteise seltskonda ja siis tuleb veel ootamatult keegi kolmas ning sa ei saa midagi teha, et tunned nagu ta üritaks teid lahku ajada.

No ja olgem ausad, samasugune olukord võib juhtuda ka vastupidi ning mõni mees võib hoopis üritada sind üle lüüa.

See, kuidas sa selles olukorras reageerid, võib tähendada väga palju. Siin on neli asja, mida meeles hoida:

1. Ära proovi sellest temaga rääkida

Võib tunduda vastapandamatu see naine (või mees) paika panna ning teha talle puust ja punaseks, et su kallim on sinu oma. Kuigi see on mõistetav, võib see su suhtele pigem kahju kui kasu teha. Miks? Sa saadad selge sõnumi, et sa ei usalda oma partnerit ja konflikt võib tekkida hoopis temaga.

2. Lõpeta süüdistamine

Seisata, rahune ja mõtle korraks enne, kui sa oma kallimat süüdistama kukud või kohatult käituma hakkad. Kui süüdistad oma meest ilma kindlate tõenditeta, tõukad sa teda endast hoopis eemale.

Armukadedus võib tuua su huultele süüdistusi, mis ei pea sageli paika ega peegelda kogu olukorda. Seega, enne, kui sul pole tõendeid, et su mees tõesti teievahelist usaldust murdis, hinga.

3. Ära unusta fakte

Vaata, et su faktid oleksid paigas ja kontrolli neid kaks korda. Tee ka kindlaks, et su info tuleb usaldusväärsest kohast. Kui nad saatsid omavahel sõnumeid, siis kui pikalt? Kas selleks oli ka mõni hea põhjus? Mida su mees talle ütles või mida tegi, kui nad omavahel kokku puutusid? Ära keskendu sellele, mida see teine naine tegi või ütles, vaid pane tähele hoopis seda, kuidas sinu kallim käitus.

4. Pange paika selged piirid

Kindlad kokkulepped tulevad teie suhtele keerulistes olukordades appi. Rääkige omavahe läbi, kuidas selles olukorras käituda ja kui see jõuabki ühel päeval kätte, on teil olemas plaan, kuidas situatsiooni lahendada ja taas koos hetke nautida.

Allikas: YourTango