Leith täpsustab, et armukese staatus annab võimaluse karjääri teha, sest siis on naisel ka päriselt aega tööd teha. Ta ei pea tegema kodus igal õhtul perele süüa ja kantseldama lapsi, nii et ta saab pühenduda tööle. Samas on tal keegi, kes paneb teda ennast tundma armastatuna.

Leith kohtas Krugerit 21-aastasena. Mees oli 39-aastane ja abielus Leithi ema parima sõbrannaga, näitlejanna Nan Munroga. Leith ja Kruger olid armukesed 13 aastat, kuni nad viimaks abiellusid.

Leith räägib, et tal vedas väga, et ta sai kuni 34-aastaseks saamiseni vallaline olla. Tal oli olemas inimene, kes teda toetas, aga samas see inimene oli teiste jaoks nähtamatu. Ööseks läks Kruger alati koju ja nii oli Leithil palju aega tegeleda oma karjääri edendamisega.

"Ma töötasin väga, väga palju," räägib naine. "Ma ei ütle, et ma olen uhke, et mul oli nii pikk afäär abielumehega, aga see tõesti aitas mul mu karjäärile tugeva aluse panna. Kui ma viimaks olin valmis abielluma, olid mul juba oma restoran ja toitlustusfirma. Ma ei olnud veel avanud oma kooli, aga mu äri oli stabiilne ja kõik toimis.

Leith tunnistab, et olles noorena abielumehe armuke ja tehes karjääri, sai ta parima mõlemast maailmast. Ta oli armastatud ja ei olnud üksildane, aga samas ei oodanud teda õhtul keegi kodus, nii et ta sai hilisööni tööd teha.

Kui Leith oli 34-aastane, siis ta üritas afääri lõpetada, aga selle peale jättis Kruger hoopis oma abikaasa maha, Leith ja Kruger abiellusid ja elasid õnnelikult kuni Krugeri surmani aastal 2002. Neil on kaks last, poeg Daniel ja adopteeritud tütar Li-Da.

Leith rääkis, et tema arvates on surve naistele, et nad peaksid samal ajal tegema karjääri ja olema pereinimesed, väga hirmutav. "On täiesti võimatu anda oma jagamatu tähelepanu korraga tööle ja perele. Täiesti võimatu."

Vaata videost Prue Leathi tema loomulikus keskkonnas ehk tema kokkade akadeemias.

Allikas: Daily Mail