Intelligentsed inimesed analüüsivad põhjalikumalt

Targad inimesed mõtlevad pikemalt ette. Nad suudavad järeldusi teha ning olukordi analüüsida eelnevate kogemuste põhjalt ning ennustada, millise suuna suhe võtab. Mistõttu kipuvad nad juba esimeste ohumärkide ilmnemisel käega lööma ning end südamevalust ja liigsest stressist säästma. Kuna kogemused on parimad õpetajad, lähtuvad intelligentsed inimesed ainult oma kogemustest ning usaldavad ainult iseenda läbielatut, olgu need kogemused head või halvad. Aga see ei ole alati mõistlik, sest ükski suhe ei ole kunagi samasugune ning see põhjus, mis ühe partnerluse hukutas, ei pruugi seda teha järgmisega. Kannatus ja avatud meel tuleks siinkohal rohkem kasuks.

Intelligentsed inimesed ei lase endale niisama lihtsalt lähedale

Teine keeruline kõrvalnäht, mis intelligentsusega kaasneb, on see, et need inimesed hoiavad enda ümber tugevat müüri ning sellest läbi murdmine on enam kui keeruline. Intelligendid meenutavad pidevalt neid hetki, kui nad on ennast avanud ning selle tulemusena haiget saanud ja seetõttu on nad jõudnud järeldusele, et kõik inimesed on kurjad ning soovivad neile halba — parem mitte lähedale lasta. Selline suhtumine jätab temast muidugi väga külma ja kalgi mulje, mistõttu keegi väga lähedale ei kipugi.

Intelligentsed inimesed on üksikud omal valikul

Inteligentsed inimesed on oma analüüsiga jõudnud nii kaugele, et kui kellegagi koos olemine põhjustab piina ja teeb haiget, on järelikult tervislikum ja lihtsam üksi olla ning nad ei taha ega otsigi enda kõrvale kedagi. See on väga ratsionaalne ning läbimõeldud otsus. Ja seetõttu ongi väga paljud väga targad inimesed üksikud — nad lihtsalt tahavad nii, mitte sellepärast, et nad on liiga saamatud leidmaks enda ellu armastust.

Intelligensus hirmutab mehi

Tõsi on see, et targad naised hirmutavad mehi. Mitte sellepärast, et nad oleks väga koledad ja hirmsad, vaid sellepärast, et mehed tunnevad, et nad ei ole nendega võrdsed. Traditsiooniliselt on mehed olnud alati leiva lauale toojad ning mõned tugevama sugupoole esindajad ei tule toime teadmisega, et naine teenib rohkem.

Mehed kardavad, et nad jäävad sinuga koos olles lolli olukorda

Kahjuks on see nii. Ükski mees ei suuda välja kannatada mõtet, et ta ei ole sinust targem/parem/ägedam/lahedam. Iga kord, kui paned ta oma faktiteadmiste või põhjaliku argumentatsiooniga paika, sureb ta natuke ning ühel hetkel ei suuda ta seda enam taluda. Üks asi on see, kui te tõesti oletegi erineval tasemel, aga kui sina tunned vajadust oma tarkust pidevalt rõhutada ja talle seda nina peale visata, siis pole muidugi üldse ime, et ta minema jookseb.

Mehed kardavad, et sa näed kiiresti nende plaanid läbi (mida sa muidugi ka teed)

Veel üks põhjus, miks mehed tarkadest naistest kaarega ringi käivad, on see, et nad ei saa nendega oma tavalisi mänge mängida. Kontrollivad ja manipuleerivad mehed püüavad rumalaid naisi, kes ei mõista, mis neil plaanis on. Sina targa naisena märkad manipulaatorit juba enne, kui ta on suu avadagi jõudnud, ega anna talle isegi väiksematki võimalusepoega.

Mehed võtavad sind kui võistlejat, mitte kui kaaslast

Mehele, kellel on oma egoga probleemid, ei tule temast targem naine kõne allagi. Nii mõnegi isase jaoks tähendab paarisuhet võimalust oma kallima üle domineerida ja võimu näidata. Nad ei oska suhtuda paarisuhtesse kui kooskasvamise võimalusse ning tunnevad, et peavad targa naise kõrval mitte õppima, et samaväärseks saada, vaid sabas sörkima ja alandust tundma. Sellised mehed ei ole nõus sellega, et sa lähed edasi õppima või käid koolitustel, sest tunnevad end siis veelgi ohustatumana. Talle meeldiks hoopis see, kui sa põruksid ja nutaks kodus.

Allikas: iheartintelligence