1. Ootus, et armumine juhtuks üleöö

Tänapäeva maailmas arvavad inimesed tihti, et kui armud, siis peab see juhtuma üleöö. Kui nii ei lähe, lüüakse käega ja pöördutakse uue inimese poole. Kuid armumiseks on vaja aega ja kannatlikkust — siis on see tõeline.

2. Sa oled emotsionaalselt kättesaamatu

Sulle ei meeldi oma tundeid teiste inimestega jagada? Ilmselt on see nii sellepärast, et sa kardad haiget saada. Selline käitumine takistab armumist, sest kui sa ei näita teisele inimesele end sellisena, nagu sa tegelikult oled, ei saagi tekkida usaldust ja lähedust.

3. Sa oled suhtefoob

Selle foobiani võivad viia mitmed erinevad põhjused — ehk oled sa minevikus haiget saanud või sul on alati peal programm nimega “Aga äkki keegi oleks veel parem?”. Sellised inimesed aina otsivad, aga kui asi tõsisemaks kipub minema, tõrjuvad inimese eemale. Sellised inimesed ei oska elada siin ja praegu.

4. Sul on liiga suur ego

Selles pole midagi halba, kui sulle on olulised su enda vajadused ja heaolu. Aga selleks, et kedagi oma kõrvale leida, peab inimene olema avatud ka sellele, et lisaks enda heaolule hoolida ka kellegi teise heaolust. Tuleb leida tasakaal.

5. Sa ei ole valmis ühekski kompromissiks

Sul on nimekiri omadustest, mis su partneril kindlasti peavad olema ja sa ei kavatse üheski punktis järeleandmist teha? Sa pead aru saama, et sellised ootused on täesti ebareaalsed ja kui nii jätkad, siis ilmselt jäädki üksi. Sest sellist inimest, keda sina otsid, pole lihtsalt olemas.

6. Sa ei tahagi tegelikult armuda

Võib-olla sa arvad, et sa tahad suhet, lihtsalt sellepärast, et paarisuhe on ühiskonnas tavaks. Tegelikult sobibki mõnele inimesele üksi olemine — äkki oled sina ka selline? Pea meeles, et see ei tähenda, nagu sinuga oleks midagi valesti. Inimesed ja nende vajadused on erinevad.

Allikas: LifeGooroo