1. “Olen ta tõeline armastus!”

Mehe naine on ilge bitch, lapsi ta tegelikult üldse ei tahtnudki ja üleüldse on ta oma perega koos veel ainult kohusetundest. SINA oled see, keda ta tegelikult armastab ja kellega ta koos olla tahab. Armas naine — kui mees armastaks sind ja tahaks sinuga koos olla, ei läheks ta igal õhtul tagasi oma naise ja laste juurde. Nii lihtne see ongi.

2. “Ta jätab varsti oma pere ja tuleb minu juurde!”

Mees ju lubas, et niipea, kui tal tööl pingelisem periood läbi saab, hakkab ta lahutusega tegelema. Tööl sai pingeline aeg läbi, aga nüüd tuleks veel oodata, kuni ta ema tervis paraneb, sest ta ei taha sellise šokiga oma laste vanaema ehmatada. Nüüd on ta ema ammu surnud, aga ta juba lubas perega puhkusel käia ja ei taha seda enne puhkust teemaks tõsta. On vist ilmselge, et ta ei jäta kunagi oma pere ja leiab iga kord uusi vabandusi, et ta saaks jätkata oma elu nii pere keskel kui sinu linade vahel.

3. “Ta ei vii mind välja, sest tahab mind vaid endale hoida.”

Ta tahab alati sinu juures olla ja toidugi tellite te koju, kui üldse. Kui armas, mõtled sa. Ta tahab sinuga vaid kahekesi olla ja ei raatsi sind jagada ühegi taksojuhi, ettekandja, piletmüüja või suvalise möödujaga tänaval — vaid tema tohib sind vaadata ja sinuga aega veeta! On aeg end maa peale raputada. Ta ei vii sind välja, sest kardab tuttavaid näha. Ta ei kuluta sinu peale raha, sest ta eelistab seda kulutada enda ja oma naise peale. Sa oled kõigest objekt, mis aitab tal oma seksuaalseid ihasid rahuldada, ei midagi enamat.

4. “Ta naine ei tea, kuidas teda õnnelikuks teha!”

Ta naine on kindlasti voodis igav, kodus tegeleb ainult lastega ja üleüldse ei hoolitse enda eest piisavalt — miks muidu mees sinu seltskonda otsiks? Tõde on aga see, et armukesi peavad ka kõige kaunimate, seksikamate ja osavamate naiste mehed. Ka õnnelikus suhtes mees võib endale armukese leida ja see juhtub siis, kui ta tahab lihtsalt vaheldust — muud vabandust polegi. Ta otsib midagi muud, mis siis, et kodus ootab teda naine, keda tahaks endale iga teine mees. Ära peta end, pidades end ilusamaks ja paremaks mehe enda naisest. Kui mees tõesti oma naisega nii rahulolematu oleks, valiks ta ju ainult sinu. On ta seda teinud? Ei. Selle pärast sa oledki endiselt “see teine naine”.

5. “Kui ma temaga lapse saan, oleme me üks suur ja õnnelik perekond!”

Pole rumalamat naist sellest, kes jääb abielumehe armukesena rasedaks. Miks? Kui mehel on juba naine ja lapsed, pole sa muud kui perelõhkuja, kes rikub ära nii enda, mehe, mehe perekonna kui veel sündimata lapse elu puhtalt sellega, et käitub isekalt ja ainult enda peale mõeldes. Mingil juhul ei tule mees siis sinu juurde, kui sul kõhuke kasvama hakkab. Kõige tõenäolisem stsenaarium: ta naine kuuleb sellest, jätab mehe maha, mees ei tule ka sinu juurde. Tulemuseks on üks üksik mees ja kaks üksikema. 

6. “Kui ma ta naisega räägin, saame me juba edasi liikuda!”

Millegi pärast arvavad mõned armukesed, et kui nad lõpuks ise mehe naisega rääkima lähevad, siis saab kõik klaaritud. Arvad, et lähed lihtsalt ukse taha ja ütled, et sina oled mehe uus naine? Nii alandad sa esiteks naist, kes on olnud aus ja truu ja teiseks vihastad sa mehe sellega viimse piirini välja. On üpris tõenäoline, et mees ei taha sinust pärast sellist stseeni enam kuulda ka!