1. Sa oled bitch.
Ja bitchi all pean silmas seda, et sa oled KURI. Tõenäoliselt sa ise seda ei usu, vaid arvad, et oled supertark ja kusagilt raamatust lugenud, et „piiride seadmine” on moes. Tegelikult aga oled sa vihane. Oma ema peale. Sõjaväe peale. Valitsuse peale. Endise mehe peale. See aga peletab mehed sinust väga kaugele. Mehed tahavad naisi, kes on nende vastu kenad. Naiste viha hirmutab mehi. Tundub üsna ebaõiglane, et sõrmuse sõrme saamiseks pead kuidagi mehe hirmudest mööda saama, kuid just seda abielu suures osas endast kujutabki — mehe ebakindluste ja hirmudega tegelemist.

2. Sa oled pealiskaudne.
Mehe valimisel on ainult üks asi tõeliselt oluline — tema iseloom. Ja kui sa praegu veel abielus ei ole, on selge, et sinu jaoks pole iseloom määrava tähtsusega. Kui seaksid selle oma prioriteetide listis esikohale, oleksid sa juba ammu endale mehe leidnud!!! Sina ilmselt oled otsinud kedagi pikka. Või rikast. Või kunstihuvilist. Paraku ei ole see eriti „abikaasalik” mõtteviis — nii unistavad vaid teismelised tüdrukud, kellega tõelised mehed loomulikult abielluda ei taha. 

3. Sa oled litsakas.
Mingi suvalise tüübiga klubis aelemine on okei, kui oled umbes 19 ja väga purjus. Naiste jaoks, kes üritavad mehele saada, ei ole see okei. Lõpeta ringi aelemine ning hoia püksid jalas, kuni leiad mehe, kellega sooviksid tõesti suhet luua.

4. Sa oled valetaja.
Tavaliselt käib see umbes nii: sa kohtad tüüpi, kes on nunnu ja kellele sina samuti meeldid, kuid ta ei ole saadaval. Tal on mingi konditsioon, mis absoluutselt välistab temaga suhte loomise — ta on kas abielus või pidevalt reisil. Või siis tunnistab ta ise kohe üles, et suhted ei ole praegu tema teema. Sa tead, et kui ütled talle, et sina otsid meest, kellega abielluda, ei helista ta sulle enam kunagi ning see ei oleks üldse tore. Seetõttu teatad sa talle hoopis, et see on imetore, et ta ei otsi püsisuhet. Sõbraseks sobib sulle suurepäraselt. Ja sa ei taha ise ka mingit suhet ja pühendumist, päh!
Kuid see, et sa tegelikult püsisuhet nii väga ihkad, on sinu ja su 22000 lähima sõbranna väikene saladus, mida sa talle ei räägi. Sa magad temaga edasi ja ootad, et ta ise taipaks, et ta ei saa sinuta elada. Uudis — saab küll! Ja sina temata ka! Muidu poleks sa talle üldse valetama hakanudki.

5. Sa oled isekas.
Kui sa veel abielus pole, võib üheks põhjuseks olla see, et mõtled natuke liiga palju ainult iseendast ja iseendale. Sa mõtled oma kintsudest ja kleitidest, karjäärist ja kuidas karjääriredelil edasi jõuda, joogatundidest ja joogaõpetajast. Ja mõnikord harva unistad sa sellest, kuidas üsna pea abiellud sa väga rikka mehega ning kõik su mured saavad lahendatud.
Kuid abikaasakandidaatidel ei ole aega enda peale mõelda. Naised, kellega mehed tahavad leivad ühte kappi panna, suudavad tegeleda ka näiteks oma laste probleemidega, mistõttu ei jäägi neil aega ainult iseendaga tegelemiseks.

6. Sa ei ole piisavalt hea.
Ei, mina ei arva nii. Sa ise arvad ja sellest saab aru, sest sa otsid enda kõrvale kedagi, kes poleks mitte sinuga võrdne, vaid sinust parem — kenam, paremast perest, paremal positsioonil… Aga tao see nüüd endale pealuu sisse — sa oled piisavalt hea just nüüd ja just praegu! Naistest, kes ei tunne oma väärtust, saavad kohutavad abikaasad ning targad mehed teavad seda. Sa võid küll üritada meest ära petta ning tõenäoliselt mingi aeg see sul ka õnnestub, kuid pikemas pespektiivis pole vaev väärt. Naine, kes ennast ei armasta, ei suuda ka oma abikaasat piisavalt armastada.

Allikas: Huffington Post


Soovid leida uusi sõpru? Kohata oma elu armastust? Vaata Delfi Date`i!