1. Jaga mõnd (mitte väga pikantset) saladust. Emotsionaalsed ja personaalsed jututeemad lähendavad teid ja tekitavad hea sideme.

2. Räägi reisimisest, näiteks sellest, kus sa käinud oled, millised sihtkohad on muljet avaldanud ja kuhu tahaksid tulevikus minna.

3. Aga kindlasti ei tohiks vestelda filmidest. Reisimine on hea ja neutraalne teema, filmide osas on aga väga hea võimalus tülli minna, sest maitsed on niivõrd erinevad. Ainult 9% paarikestest, kes esmakohtingul filmiteema üles võtavad, lepivad järgmise deidi aja kokku. Reisiteemade puhul on see tõenäosus lausa 18%.

4. Väldi poliitikat!

5. Poliitika asemel vali hoopis mõni konfliktne teema — esimesed seksikogemused, kuidas suhtud aborti vms. Teravad teemad tõmbavad vestluse käima ja jätavad teile lõpuks sisse suurema rahulolutunde. Muidugi õpid sa inimest niimoodi paremini tundma ka.

6. Pea meeles, et tegelikult ei olegi niivõrd tähtis see, MIDA sa räägid, vaid KUIDAS sa seda teed. Ära domineeri, vaid osale vestluses. Mõtle jutuajamisest kui tennisemängust, kus palli hellalt ja hoolivalt üksteisele tagasi põrgatatakse.

Allikas: Business Insider