Zara Barrie tunnistab Huffington Postis, et võttis alati kas enne esimest kohtingut või kohtingu ajal väikese julgustava napsu, mida ta nimetas “iseloomunapsuks“ — pärast seda voolas jutt ladusalt ja blokeeringud kadusid. Aga asjal oli ka halb pool: “Alkohol tekitab iga inimesega hea keemia ja selle “õige” tunde. Pärast kaht klaasi šampust oli iga mees imetore”.

Kui sumin peast lahtus, selgus alati, et mees, kes esmapilgu ja joobes peaga nii vahva ja äge tundus, pole tegelikult üldse tema maitse ja kogu ringi tuli otsast alata.

Ühel hetkel sai naisel sellest villand ja ta otsustas joomisega lõpu teha ning läks kohtingule kaine peaga. Ning ei läinudki kaua aega, kui naine oli peadpööritavalt armunud ja kihlatud!

“Jõin nii palju, sest ma suhtlesin täeisti valede inimestega, kellega mul polnud tegelikult midagi ühist. Alkohol maskeeris selle tõsiasja ja kinnitasin endale, et ma vajan alkoholi, et jutt voolama hakkaks ja uskusin seda iga ihurakuga,” tunnistab ta.

Ilmselt on tema lugu sulle üsna tuttav, kui oled samuti praegu vallaline ja püüad endale kaaslast leida. Ühe uuringu järgi võtab koguni 36% vallalistest enne väljaminekut väikse dringi ja 48,9% joob kohtingu ajal keskmiselt 2-3 klaasikest veini, õlut või kokteili.

19.1 % meestest on ennast esmakohtingu jooksul täiesti purju joonud, sama on teinud 16.8 % naistest.

Tegelikult ei ole ime, et enne deiti väikest julgustust vajad, sest internetis või kohtinguäpis kohatud inimese kohta teatakse enne esmakohtumist ikka üsna vähe. Kuna inimeste kohtinguprofiilid on alati palju ägedamad ja pildid tavaliselt ilusamad kui reaalsus, siis kogutakse julgust, et muutuda selleks inimeseks, kellena end veebis presenteeritakse.

Eriti suured eeldused ja ootused on nii meestel kui naistel naiste suhtes. Naine peab sundima ennast olema lõõgastunud ja rõõmsameelne ning seksikam ja seksuaalsem kui ta tegelikult on ja selle pinge all on üsna raske vastu pidada. Siis aitabki klaasike veini.

Probleem on aga selles, et “lahedast tüdrukust, kes hästi kannab” saab üsna kiiresti tavaline joodik, kui ta kõik lootused alkoholile paneb. Kahtlemata järgneb esmapilgul lustlikule ja hästi edenenud kohtingule häbi — mida ma rääkisin, mida ma tegin, kas ma tegin end lolliks jne. Alagi jääb oht, et alkohol võtab igasugused piirid maha ja lõpuks ei jäägi muud üle kui punastada ja nentida fakti, et kaaslane ei taha sinust enam midagi kuulda.

Nii et täna mine kohtingule või kaaslast otsima hoopis kaine peaga. Proovi, mis juhtub siis, kui sa oledki see, kes päriselt oled. Kindlasti suudad sa juba eos teha paremaid valikuid — kõik mehed/naised ei tundu NII ahvatlevad või toredad ning kui sul kilki peas ei ole, suudad välja selekteerida inimesed, kellega sa tegelikult absoluutselt suhelda ei viitsi ning keskenduda neile, kellega sul paistab midagi ühist olevat.

Selleks, et jalad väga värisema ei hakkaks, mõtle välja jututeemad, millega võimalikke kosilasi lõbustada ning käi oma peas läbi võimalikud stsenaariumid. Edu jahil!