TÄISHABE

Klassikaline mees. Võib-olla pisut vanamoeline. Täishabe viib mõtted Jeesus Kristusele ja ajaloo suurkujudele. Nii et täishabemega mees on hea valik — tõenäoliselt on ta hea, tark ja majesteetlik. Kindlasti džentelmen.

KITSEHABE

See oli viimati moes 1990ndate keskel. Mees, kes seda kannab, on kas vana või lihtsalt moest kõvasti maas. Kui su silmarõõm kitsehabet kannab, siis ära unistagi spontaansusest või igasugustest huvitavatest kogemustest ja reisidest — tema eelistab vana head rooside, küünalde ja pitspesuga romantikat ning puhkusereisi kuurortis, kus ta on alati käinud. Uute asjadega eriti kaasa ei lähe.

KOLMEPÄEVANE HABE

See mees on täiesti vastandlik eelmisele: ta läheb uuendustega kaasa, jälgib moodi ja on alati valmis seiklustele vastu astuma. Kui ta oma mõnepäevase habemega näeb lisaks veel välja nagu Ryan Gosling, siis on sul küll jackpot.

BAKENBARDID

Kui me ütleme “bakenbardid”, siis me mõtleme “Elvis Presley”. Aga neid kannavad siiski ka mõned tänapäeva mehed. See näitab, et see mees on lõbus ja mänguline ning ta julgeb erineda.

VUNTSID

See mees on üsna edev, ilmselt ka upsakas. Ta teab oma väärtust — ta on päris maailma Hercule Poirot. Vuntsidega mees lihtsalt peab olema enesekindel, sest seda stiili on ajast aega kõige rohkem põlatud ja halvustatud.

LENKSUVUNTSID

See mees on tõeline rebel. Ta on tõenäoliselt mootorrattur või maadleja. Või siis Hulk Hogan.

SILE NÄGU

See mees on snoob. Või siis klassikaline minimalist — talle meeldib, kui kõik on lihtne ja selge, ta ei vaja oma ellu palju asju ja jumala eest mitte ühtegi ülearust asja — näokarvadel ta oma elukvaliteedi parandamisel otsest funktsiooni ei näe, nii et neid ta ei vaja.

Allikas: Huffington Post