1. Pitsiline pesu

Kui teie suhe on lõpuks jõudnud staadiumisse, kus ta sind pesus näha võib, siis parem oleks, et see on pitsiline ja ilus!

2. Punane huulepulk

Mehed armastavad punast kandvaid naisi. Seega otsi oma punane huulepulk välja ja asu võrgutama!

3. Magus huuleläige

Ahvatlevalt säravad huuled lausa kutsuvad end suudlema. Ja kui need veel magusalt maitsevad, siis oi-oi-oi!

4. Veekindel silmalainer

Ikka juhtub, et kojuminemise asemel hoopis tema juurde satud. Selleks aga, et hommikul säravana ärgata, võiks su arsenalis igaks juhuks üks veekindel silmalainer olla. Sest isegi kui sa oled muu meigi maha pesnud, jääb see su ilusaid silmi kaunistama.

5. Kõrge kontsaga kingad

Oled väsinud, et ta sind ainult otsaesisele suudleb? Siis osta endale piisavalt kõrged kingad!

6. Parfüüm

Meestel on hea lõhnataju. Seega, investeeri parfüümi, mis sul ka pikalt peal püsib. Nii meenud talle iga kord, kui ta kuskil su lõhna tunneb.

7. Paljastav kleit

See ei tähenda, et su kleit peaks olema võimalikult avara dekolteega ja maksimaalselt lühike. Absoluutselt mitte! Leia endale kleit, mis paljastab su õlad, selja või pisut dekolteed. See ajab mehe täiesti hulluks!

8. Loomulik meik

Õpi tegema võimalikult loomulikuna näivat meiki. Las ta arvab, et sa ärkadki niivõrd säravate põskede ja õrnroosade huultega.

9. Magusa lõhnaga juuksehooluskomplekt

Oled sa kunagi tähele pannud, kuidas meestele naiste juustega mängida meeldib? Mida sa ootad, ruttu poodi meeldivaltlõhnavat šampooni ja palsamit ostma!

10. Väikesed ja armsad kõrvarõngad

Glamuuriga ei maksa üle pingutada. Meestele meeldivad väikesed, kuid siiski säravad ehted. Need muudavad su uskumatult armsaks!

Allikas: iDiva