Eelmise kuu alguses avastasin, et naine on omale uue meilikonto teinud ja seal olid tutvumisportaali sõnumid.

Istusime maha ja rääkisime asjad selgeks. Naine tunnistas enda süüdi ja lubas selle asja kohe ära lõpetada ning kontod kustuda. Paar nädalat hiljem oli ta ikka koduarvutis selle meilikonto lahti unustanud ja nägin seal sissetulnud sõnumeid. Nüüd ei öelnud ma talle midagi. Tegin omale ka libamaili konto ja registreerisin tutvumisportaali. Tõmbasin netist mingi suvalise mehe pildi ja võtsin kohe seal oma naisega ühendust. Naine võttis kohe vedu ja ja vahetasime siis edasise vestluse jätkamiseks meiliaadressse.

Alguses lobisesime niisama maast ja ilmast. Naine kurtis oma keerulist elu. Mina mõtlesin omale loo välja. Naise jutust sain aru, et ta on suhtest väsinud, aga mind jätta ei taha. Ja kogu meie ühise elu jooksul on ta truu olnud. Lihtsalt otsib kaaslast kellega suhelda ja kes teda ära kuulaks. Nii jätkusid meie vestlused paar nädalat ja siis ükskord napsusena kirjutasin talle vähe vallatuma kirja. Minu üllatuseks vastas ta sellele veelgi ulakamalt. Ja mõne päevaga arenes meie vestlusest selline fantaasiarohke lugu, et isegi kõige räigemad pornofilmide stsenaariumid kahvatuvad selle kõrval.

Minu õrn, süütu hingega ja reaalses elus ainult pimedas ja teki all abikaasa mõtles välja fantaasiaid, mis kubisesid ropust seksist. Kõik oma soovid ja ihad pani kirja. Ja mina muidugi leiutasin oma variante, et kuidas ja kus ning mismoodi ma teda võtaks. Naise sõnavara oli selline, et löö või katust. Loomulikult ma tean kõiki neid sõnu, kuidas oma suguorganeid saab kutsuda. Meie peres pole me neid kunagi kasutanud ja ega ma pole neid ka mujalt eriti kuulnud. Aga sellist räiget roppust oma kalli kaasa suust kuulda oli pisike šokk. Asja positiivne külge selle juures oli, et ma sain iga õhtu kui kodu jõudsin elu paremat seksi. Mu naine oli nagu ümber tehtud. Himur ja täitmatu.

Ja siis see tuli - tema tahab nüüd kohe kokku saada. Nimetas ühe metsatuka meie kodu lähedalt. Vaikne ja mahajäetud kant. Praegu olen nädal aega igasugu ettekäänetel kohtumisest kõrvale hiilinud ja jätkan tema hullutamist kirjade kaudu.

Aga mis saab edasi? Naisest ilma jääda ei taha. Minu mõistus on täitsa otsas.